FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Frustrare în tabăra României: "Toată lumea crede că meritam mai mult, nu e o echipă care să ne pună probleme"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 21:12

Cosmin Moți susține că tricolorii ar fi meritat mai mult din meciul cu Kazahstan, încheiat la egalitate, scor 0-0 și este de părere că România nu ar trebui să aibă probleme cu kazahii pe un teren normal. 

"Din păcate avem câțiva jucători accidentați, suntem și puțin frustrați pentru că meritam mai mult. După parcursul jocului, toată lume crede că meritam mai mult, dar mingea nu a vrut să intre.

Sunt patru puncte dintr-o dublă grea și deplasări lungi. A fost un teren greu. Kazahstan e o echipă care n-ar trebui să ne pună probleme la București", a spus Cosmin Moți la TVR, al finalul meciului.

 România este pe primul loc în grupa E, cu 5 puncte, dar poate fi depășită în cazul în care Polonia, Muntenegru sau Danemarca se impun în meciurile din această seară.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
luck33ro
luck33ro  •  12 Octombrie 2016, 08:41

https://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Sousa

piero
piero  •  12 Octombrie 2016, 04:54

Acest arbitru portughez partinitor ar trebui suspendat pe viata. Ne-a dezavantajat clar printr-o maniera de arbitraj golaneasca. A închis ochii la toate intrarile criminale ale rudimentarilor kazahi. S-a vazut clar ca si-a luat petro-dolarii de la gazde. Hei, FRF, repede protest la FIFA, însotit de dosarele medicale ale celor accidentati.

stalky
stalky  •  11 Octombrie 2016, 22:08

Romania-i "pa si pusi" .Nu va mai imbatati cu apa rece.Nu vedeti padurea de copaci?Nu vedeti neputinta echipei?Noi nu putem mai mult.Desteptarea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close