FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-0

Gabi Torje admite că jocul "naţionalei" suferă: "Am dezamăgit multă lume!"

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

Gabi Torje a ratat şi aseară o ocazie importantă şi spune că "nu e permis ca, la acest nivel, să facem atîtea greşeli şi să nu înscriem trei meciuri la rînd".

- Gabi, rezultatul e bun, dar cum ţi se pare jocul "naţionalei"?
- După jocul din prima repriză, nu meritam să cîştigăm. În schimb, în a doua, ar fi trebuit să o facem. Să fim realişti, n-am făcut un meci bun. Şi am dezamăgit multă lume prin joc. Să ne mulţumim cu punctul, însă nu e permis ca, la acest nivel, să nu înscriem în trei meciuri la rînd!

- E vorba de oboseală?
- Nu. Cînd ai 40.000 de oameni care te susţin din tribune, nu te mai gîndeşti la oboseală, crede-mă! Eu sper că vom avea mai multe ocazii la ultimele două partide şi ne vom califica.

- Poate presiune...
- Cînd începi prost un joc, e greu să revii şi să cîştigi. Nu-i vorba de presiune, emoţii, frică. Cu atît mai puţin lipsă de valoare, în nici un caz! Cred că nu există un motiv anume. Şi nici nu vrem să găsim o scuză pentru ce se întîmplă.

"Cu toții ne-am dorit victoria și am muncit pentru acest lucru, dar mai mult nu s-a putut. Am făcut foarte multe greșeli"
Gabi Torje, mijlocaş România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  08 Septembrie 2015, 12:45

Pe mine nu au avut cum sa ma dezamageasca. Eu stiu ca astazi avem un fotbal slab, ca nu mai batem aproape pe nimeni, si de aceea nu ma mai astept la nimic bun. Nici nu m-am uitat la meci, am ales sa vad pe fata noastra de la tenis.

mal.
mal.  •  08 Septembrie 2015, 09:25

Două observații pentru acest mic manelist care iubește fotbalul: 1. Nu ați dezamăgit multă lume, ci pe toată lumea! 2. Mai vezi pe la ce echipe sunteți rezerve și apoi să vorbiți că nu sunteți lipsiți de valoare! În rest, să fiți sănătoși, că fotbalul este pe trotuarul celălalt!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează