FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA, MIERCURI, 11 FEBRUARIE, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Gabriel Tamaş: "Nu ar fi o surpriză să batem Serbia" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Gabriel Tamaş, fundaşul naţionalei României, crede că nu ar fi o mare surpriză dacă România ar învinge Serbia, pentru că am mai învins o dată calculele hîrtiei cînd am trecut de Croaţia.

"Nu pot să spun care e diferenţa de valoare dintre Serbia şi România. Sînt surprize şi surprize. Se joacă pe teren, iar diferenţa nu mai este aşa mare. Nu ar fi o surpriză să batem Serbia. Am bătut şi Cehia atunci cînd nu se aştepta nimeni.

Sperăm să cîştigăm toate meciurile, altfel nu putem să ne calificăm. Mai sînt însă multe meciuri şi nu putem să vorbim de pe acum de o calificare. Eu i-am dat o şansă foarte mare Croaţiei să cîştige Euro, dar n-au arătat aceeaşi faţă ca în preliminarii", a spus Gabriel Tamaş.

Acesta a vorbit şi despre riscul unei accidentări înainte de începutul returului: "În orice meci te gîndeşti să nu te accidentezi. Acum noi sîntem în mijlocul pregătirii, n-am început campionatul şi e normal să ne fie frică de o accidentare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  09 Februarie 2009, 18:49

Ba nenea, ar fi foarte mare surpriza, tinind cont de valoarea echipei nationale, a infractorului care detine postul de antrenor si in general a valorii sub mediocre, de-a dreptul mizerabile acampionatului intern. Iar despre cei de-a afara, cu exceptiile MUTU SI Chivu, n-avem nici curahjul sa mai vorbim, atata timp cat ai nostri joaca la echipe din Ucraina, Cecenia, Kazahstan, Arabia si alte tari ce reprezinta spuma fotbalului mondial. Deci, nenea tamas, cred ca ai baut prea mult inainte.

 •  09 Februarie 2009, 18:04

asta nu e ala care zicea: "cred ca daca bagam mai multe goluri decit ei, puteam cistiga"?

 •  09 Februarie 2009, 15:49

Ar fi cea mai mare surpriza............

Vezi toate comentariile (10)
Comentează