FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gabriel Torje: "S-a discutat doar despre Lucian Sînmărtean, nu am nimic cu el dar trebuia să se scoată în evidenţă şi echipa"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 23:04

Gabriel Torje s-a accidentat şi nu va putea juca în amicalul cu Danemarca pentru a nu risca o ruptură musculară, dar e mulţumit de faptul că România a adunat 10 puncte în această toamnă, asigurîndu-şi în mare parte calificarea la Euro 2016. 

Mijlocaşul lui Konyaspor a fost nemulţumit de faptul că după meciul cîştigat în Finlanda, scor 2-0, s-a vorbit foarte mult despre Lucian Sînmărtean, dar acum spune că nu îi poartă pică stelistului.

"Sînmărtean este un jucător foarte bun, ajută foarte mult echipa, nu am nimic cu el. Eu am zis că în Finlanda au fost 11 jucători, s-a jucat foarte bine şi după meci s-a vorbit doar despre el.

Trebuia să se scoată şi echipa în evidenţă, pentru că toată echipa a făcut efort, toată echipa a muncit pentru acele 3 puncte", a spus Torje la DigiSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
suiac
suiac  •  18 Noiembrie 2014, 18:33

Piticul asta , iar este frustrat ca nu-l lauda nimeni ? Nu este pentru prima oara cand el nu prea joaca , dar are pretentii sa fie laudat ! Cred ca nu gandeste 100 % !

mathed
mathed  •  18 Noiembrie 2014, 12:07

Torje are dreptate!!!

bivumu
bivumu  •  18 Noiembrie 2014, 09:40

acelasi tip de frustrare am auzit-o si la Chiriches. Nu e in regula. Asta pt ca (banuiesc), cei care joaca afara isi vor o presa buna sa aiba ce vedea cluburile la care sunt. Ei trebuie vazuti in teren, nu in ziare !.. Chiriches.., dupa ce s-a facut de cacao cu betia aia, crede ca englezii vor uita?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează