FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA ÎN PLAY-OFF-UL EURO 2011

Găman: "Avem aceleaşi şanse de calificare cu Anglia!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Fundaşul Valerică Găman a declarat că şansele selecţionatei de tineret de a se califica la CE 2011 sunt de 50 la sută. "De ce ne-a fost frică n-am scăpat. Voiam un adversar mai modest, Islanda sau Belarus, însă din păcate vom întâlni Anglia. Totuşi consider că şansele sunt de 50-50 la sută. Nici ei la juniori şi tineret nu au avut rezultate notabile în ultimul timp.

Se joacă două manşe şi important este că primul meci se joacă acolo. Probabil că mulţi gândesc acum că nu vom avea nicio şansă. Dar vom încerca să ne autodepăşim şi să ne calificăm pentru că ăsta e obiectivul. Numai domnul Răzvan Lucescu va decide dacă Răduţ şi Torje vor juca la echipa mare sau la tineret", a menţionat Găman.

Referitor la declaraţia preşedintelului LPF Dumitru Dragomir, care afirmase că fundaşii centrali ai selecţionatei de tineret sunt mai valoroşi decât cei de la prima reprezentativă a României, Găman a precizat că jucătorul formaţiei Inter Milano Cristian Chivu este un exemplu pentru el şi îi va fi greu să ajungă la nivelul acestuia.

"Nu sunt mai valoros decât nici unul dintre fundaşii de la prima reprezentativă, mai ales decât Chivu. El este un exemplu pentru mine, este idolul meu şi va fi foarte dificil să ajung la nivelul lui", a explicat Valerică Găman, citat de Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
gyurika
gyurika  •  10 Septembrie 2010, 16:20

Sansele de calificare sunt 50-50. Doar sansele de a ramane acasa sunt 90-10 pentru englezi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează