FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ganea îl desființează pe Burleanu: "L-aș lua la șuturi în fund, până la ușa lui Băsescu! El l-a pus la FRF"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 15:25

Ionel Ganea a vorbit despre prestația României de la EURO 2016 și l-a criticat dur pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.

"Cred că toată lumea este dezamăgită. Fostul selecţioner e depăşit.
Cred că un selecţioner mai tânăr ar fi făcut mai mult.

Am o propunere de selecţioner. Burleanu să-l pună la națională pe Traian Băsescu, că doar l-a ajutat pe Burleanu să ajungă la Federaţie.  Hagi este o variantă. Dacă nu Hagi, atunci cine? Ar mai fi Dan Petrescu sau Mircea Rednic.

După EURO, eu îl luăm pe Burleanu la şuturi în fund până la uşa lui Băsescu. Cavalerul ordinat în 2009 îl cunoaşte bine de tot. Trebuie luată o decizie cât mai urgentă. Trebuie să îşi dea demisia. Trebuie întrunită Adunarea Generală sau Comitetul Executiv şi gata. Afară cu el", a spus Ganea pentru revista Ilfov Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
chromophobia
chromophobia  •  04 Iulie 2016, 05:19
Postat de ftwraku pe 03 Iulie 2016, 17:22

Amintiti-va de penalty-url cu Anglia si cum a batut Ganea in min 89... Ganea este fabricat dintr-un material diferit,are ***... de aia l-a si strans pe arbitrul ala de gat... A jucat peste 200 de meciuri in prima liga din Germania si Anglia,niciodata nu a avut probleme de genul ala. In sfarsit cineva spune un lucru esential,fara perdea.... Exact asa trebuie facut. Ce dam vina pe Iordanescu,Perre Poullete cand de vina sunt aia care l-au pus pe Iordanescu,atunci aceiasi oameni care l-au pus si pe nevertebrata aia de Burleanu. Si atentie,nu sunt doar unu pusi politic,ci primii 3 din FRF...Burleanu,Viscan,Dinu,toti pusi politic,toti niste *** care au tot avut salarii imense de la stat facand nimic,lasand doar *** in urma lor. Ganea este printre putinii barbati din Liga1,in rest,numai soriciei.....bine,chiar si aia cu gura mare gen Ciobanu Luminii,tot soriciei sunt....Bravo Ganezule. Respect. Cam asta face unu care iubeste nationala unde a jucat ... nu o da cotita. Stai ca Daca si cu Parca,erau intr-o alta barca,si ce sa vezi ca...

Cate tastaturi schimbi pe saptamana tata???

898756456920785
Dor Elf  •  04 Iulie 2016, 00:10

Are dreptate Ganea. iar tu ma khal-37 .pupincurist beecalist ce esti...ce nu e legat de fcsb`u vostru este stricat , ce e legat de voi este frumos si bun, este? bine ca ai tu 2 oameni de caracter in fcsb`u ,este? beecali si mm.

gicab
gicab  •  03 Iulie 2016, 19:57

Nu este adevărat ca la pus bas ci oamenii slabi si corupți nu au avut curaj sa înfrunte sistemul

Vezi toate comentariile (25)
Comentează