FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

"Gata cu tam-tamul!" » Conferință de presă de urgență ținută de Raț

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2016 20:42

Răzvan Raț a dorit să facă azi o declaraţie de presă pentru a lămuri subiectele ce l-au avut în prim-plan în ultimele zile şi care vizau divergenţe între el şi selecţionerul Anghel Iordănescu.

Iată reacţia celui mai experimentat jucător din lotul României: "Eu am vrut să vin în faţa presei spre a clarifica situaţia mea. Sunt de 15 ani la "naţională", nea Puiu este cel ce m-a adus la prima reprezentativă, nu există niciun conflict între noi doi.

N-a fost niciodată vreo discuţie între mine şi conducerea FRF în sensul în care eu aş fi propus un anumit selecţioner.

Nu este cazul, eu sunt doar fotbalist, îmi fac treaba pe teren. Gata, să nu mai facem tam-tam pe un conflict inexistent! Scurt şi la obiect, nu e nicio disensiune şi n-am propus niciodată antrenori la nicio echipă la care am activat. Vă rog, deja s-a luat amploare. Cred că am lămurit şi problema banderolei, spunând că nu e niciun conflict". 

"A fost decizia lui nea Puiu, s-au făcut multe speculaţii. Selecţionerul a discutat cu jucătorii după meciul cu Congo, s-a lămurit tot" Daniel Isăilă, antrenor România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
6.6.6
6.6.6  •  29 Mai 2016, 06:07

nea puiu? nea puiu expiratu fara niciun fel de stiinta de carte, general facut la apelul bocancilor in dispretul militarilor de cariera??? vai, ce mare e nea puiu... nu nea puiu e vinovat ca a ajuns la nationala ci ciurli burli care e de da prin gropi! tre sa fie vijgalau mare intre urechi sa numesti pe nea puiu antrenor la nationala...

ceacanica
ceacanica  •  28 Mai 2016, 23:00

Suntem varza cu carne! Marele pensionar Rat si geniul basicii Nea Puiu, s-au impacat! Concluzia, luam campionatul europeran la pase inapoi si mingi bubuite in tribuna. Asta este Romania, din pacate!

polistul68
polistul68  •  28 Mai 2016, 22:51
Postat de bombon pe 28 Mai 2016, 22:19

Rață, dacă ne califici din grupe te credem. Dacă nu, nu mai vrem să auzim de tine.

DEOCAMDATA, EL SI-A CAM FACUT TREABA, IN ULTIMI 10 ANI, CRED....UN JUCATOR SERIOS...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează