FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALUL ROMÂNIA - ARGENTINA A PICAT!

Gazonul de pe "National Arena" a fost montat aproape în întregime

Ultimele petice de gazon sînt montate pe
Ultimele petice de gazon sînt montate pe "National Arena"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 23:11

Noua arenă pe care va evolua echipa naţionale este aproape gata. Gazonul de pe "National Arena" a fost montat în proporţie de 95%, astfel că noua arenă este aproape gata pentru a fi inaugurată. De asemenea, vestiarele şi sălile de conferinţă au fost mobilate.

Problema este că amicalul cu Argentina de pe 10 august a picat, astfel că primul meci pe care se va juca pe acest stadion va fi cel cu Franţa, de pe 6 septembrie.

"Felicit din suflet pe toţi oamenii şi pe toţi cei care s-au ocupat de finalizarea acestui stadion", a spus actorul Alexandru Arşinel la Realitatea TV.

"Meseria de jurnalist m-a purtat pe multe arene de pe mapamond şi pot spune că "National Arena" seamănă cu oricare din marile stadioane ale lumii", a spus şi fostul ziarist şi comentator Dumitru Graur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
madalingabi
madalingabi  •  27 Iulie 2011, 23:25

bine bine...acum ca s-a anulat meciul cu argentina,cei care am cumparat bilete ce facem?..nu am vazut nimic desprea asta pana acum...mergem cu biletele astea la meciul cu franta, sau sa speram ca intr-o buna zi o sa ne recuperam banii...si aia mai putini pt.ca isi vor opri comisioanele domnii care vand aceste bilete...as ruga un raspuns de la cineva care stie ceva despre acest subiect

Vezi toate comentariile (1)
Comentează