FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

George Ogăraru pentru U18 » FRF lucrează la schimbarea staff-urilor de la loturile naţionale de juniori

George Ogăraru a intrat vara trecută în staff-ul tehnic de la echipa a doua a lui Ajax
George Ogăraru a intrat vara trecută în staff-ul tehnic de la echipa a doua a lui Ajax

Articol de , - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 22:53

Actualul secund de la echipa a doua a lui Ajax ar putea să preia echipa aflată acum sub comanda lui Liţă Dumitru. Fostul stelist nuanţează: ”Nu am nici o ofertă de la FRF, dar sînt dispus să lucrez pe partea tehnică”.

Se pregăteşte schimbarea liniilor şi la loturile naţionale de juniori. Iar mutările ar urma să se producă începînd din vară. Două ar fi, deocamdată, soluţiile aproape sigure: păstrarea lui Costel Gîlcă la actuala echipă U17 şi cooptarea în corpul tehnicienilor federali a lui George Ogăraru.

Fostul stelist ar urma să preia, probabil, actualul lot U18, pregătit în prezent de Liţă Dumitru. Asta ar fi intenţia care prinde contur la Casa Fotbalului. Este formaţia care, în octombrie, va participa la turneul de calificare pentru Turul de Elită Euro 2015 la U19, fiind în grupă cu Georgia, Cipru şi Muntenegru.

Îşi termină la vară contractul cu Ajax
Secund la echipa a doua a lui Ajax, Ogăraru a avut deja contacte cu noua conducere a federaţiei. A explicat ieri pentru GSP: "Am comunicat că sînt dispus să lucrez pe partea tehnică, nu administrativă. Nu există încă nici o certitudine. Eu am contract cu Ajax pînă la vară. Oricum, loturile naţionale de juniori au acum antrenori şi nimeni din federaţie nu mi-a făcut pînă acum nici o ofertă concretă".

Răducioiu: "Vreau să duc la final campania"
Antrenorul care conduce actualul lot U16, unde căpitan e Ianis Hagi, spune că nu se pune problema să renunţe la colaborarea cu FRF: "Nu ştiu despre ce zvonuri e vorba, dar eu îmi doresc să merg pînă la capăt cu actuala generaţie. Să dea Dumnezeu să mergem chiar la turneul final din 2015 şi abia apoi, da, m-aş gîndi să încerc altă provocare profesională".

Lotul lui Răducioiu se confruntă în septembrie cu Cehia, Danemarca şi Andorra pentru calificarea la Turul de Elită.

Ce antrenori sînt acum la loturile de juniori/tineret
U15 - Dumitru Uzunea
U16 - Florin Răducioiu
U17 - Constantin Gîlcă
U18 - Liţă Dumitru
U19 - Ştefan Iovan
U21 - Bogdan Stelea

ALTE ŞTIRI DE LA FRF:

Puşcaş: "Să uite de avantaje pentru Kassai!"
Surse GSP au confirmat ieri că fostul secretar general ar putea găsi un post la o echipă din Liga 1, lucru pentru care ar face lobby inclusiv preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu. Noul director general de la Casa Fotbalului a comentat posibila mutare a lui Kassai: "Dacă cineva îşi închipuie că va beneficia de avantaje la Federaţie angajîndu-l pe Kassai, se înşală! Să uite oricine să facă astfel de calcule!".

Selecţie fără campionii juvenili!
Iată un exemplu incredibil despre cum încă lucrează vechea gardă din FRF la nivel de juniori! În urmă cu cîteva zile, s-a organizat o selecţie pe Bucureşti pentru copiii născuţi în anul 2000. De organizare s-a ocupat Ioan Măţăoanu, tehnician la CSŞ 2.

A omis însă să-i convoace la acţiune exact pe campionii naţionali la nivelul lor de vîrstă! E vorba despre puştii reuniţi acum la clubul privat Dimsoft, unde au venit in corpore de la Sportul Studenţesc, care a desfiinţat grupa lor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gilos
gilos  •  27 Martie 2014, 13:23

Ogararu ar fi un castig pentru staff-ul FRF, experienta dobandita la Ajax il recomanda.

apokalyps.
apokalyps.  •  27 Martie 2014, 11:51

Ogararu merita tot respectul

gabonne1982
gabonne1982  •  27 Martie 2014, 09:19

decat Lita Dumitru,mai bine Ogararu.Lucrand un an la Ajax,care este o adevarata "industrie" pe sectorul juvenil,nu exista sa nu fi acumulat niste notiuni si ceva experienta.Cred ca ar fi un castig

Vezi toate comentariile (3)
Comentează