FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZE

Gheorghe Hagi impune jucători la naţionalele de juniori? Un antrenor atacă: "I se acceptă acest delir de superioritate, dar cu mine nu ţine"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 21:52

Doru Isac, selecţionerul naţionalei sub 19 ani a României, singura reprezentativă care nu are nici un jucător de la Academia Hagi, face declaraţii spectaculoase la adresa lui Gheorghe Hagi.
"Să ştiţi că eu l-am iubit pe jucătorul Hagi, l-am respectat, am fost fanul lui. Dar ca antrenor nu îl cunosc, nu l-am descoperit încă. Chiar m-aş bucura şi îi urez din tot sufletul să reuşească. Sigur, el are un proiect privat, e afacerea lui şi normal că o protejează. Dar afacerea lui nu reprezintă interesul naţionalei. E a lui şi atît.

Ştiţi unde cred eu că greşim? Acest delir de superioritate pe care îl are Hagi este acceptat. El ştie tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre „Iliada”, poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Piţurcă. Că el ştie. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească. Dar nu am nimic cu el şi să dea Domnul să reuşească, să fie sănătos", a spus Isac pentru Prosport.

Doru Isac lasă de înţeles că Hagi îi sună pe alţi selecţioneri şi le spune ce jucători să cheme la naţională şi spun că el nu poate primi ordine de la acesta.

"Eu nu sînt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine «Ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla». O fi fost aşa obişnuit, dar nu ţine cu mine. Eu nu am venit în România să intru în contradicţii. Am venit să excelez. Atît cît pot, în limitele mele. Sigur, mai greşesc şi eu, dar din eşecuri înveţi. În general, îmi văd de treburile mele şi am atît de multe de aflat, încît mi-e greu să iau lecţii de la Hagi", a mai adăugat Doru Isac.

Naţionala sub 19 ani a României va începe meciurile de calificare pentru Campionatul European din 2015 în perioada 8-13 octombrie şi va întîlni echipe precum Georgia, Cipru şi Muntenegru.

Selecţionata condusă de Isac este autoarea unui eşec usturător în faţa Angliei, scor 0-6, într-un meci amical disputat în urmă cu trei săptămîni.

CV-ul lui Doru Isac
În vîrstă de 52 de ani, Isac e la a doua tentativă de a lucra în fotbalul românesc, după cea eşuată la Rapid, în 20013, cînd a lucrat doar cîteva luni ca secund al lui Mircea Rednic. După Revoluţie, a lucrat numai peste hotare, în Franţa, Asia şi zona arabă. A petrecut 10 ani în Japonia, unde a obţinut şi titlul de doctor în analiza cognitivă a fotbalului la Universitatea Chukyio din Nagoya. Printre antrenorii cu care a lucrat s-a aflat şi celebrul Bora Milutinovici.

Alte detalii

- are în palmares titlurile de campion al Japoniei la U18 (2001), al Arabiei Saudite la U18 (2004) şi al Qatarului la U20 (2005, 2006, 2007) şi la seniori (2008);
- e vorbitor de japoneză, engleză, franceză şi italiană;
- a lucrat la academiile cluburilor Nancy (1990-'91), Makki şi Rissho (Japonia, 1992-1997), Nagoya Grampus Eight (1997-2002, Japonia)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (118)
madskills
madskills  •  30 Septembrie 2014, 07:58
Postat de kilimanjaro pe 30 Septembrie 2014, 06:48

Trebuie pus capat odata diletantului asta blatist, numitul hagi. Un jucator mediu, facut mare si”rege” de o presa amatoare, precum la inventarul bocancilor. Un zero barat de fapt care murdareste fotbalul romanesc si asa slab.

Un jucator mediu...=))) Bai hipsterule tu precis nici nu l-ai prins jucand. Probabil jucator/antrenor mediu a fost si Cruyff care il elogia pe Hagi, la fel ca "fraierul" ala de Pele, la fel ca toti specialistii din fotbal care au zis ca e lejer in primii 50 de jucatori din istoria fotbalului. Daca Hagi nu se nastea in Romania, avea si balon de aur castigat si numele ii era pus alaturi de cel al lui Zidane sau Platini. Dar normal, apar mizerii ca tine care nu au facut nimic in viata si se gasesc sa vb de Hagi. Pana si in Noua Zeelanda s-a auzit de Hagi (a povestit Ioanitoaia cum). De tine nici la coltul blocului nu cred ca s-a auzit. Tu delirezi mai rau decat nea Doru asta.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Septembrie 2014, 06:48

Trebuie pus capat odata diletantului asta blatist, numitul hagi. Un jucator mediu, facut mare si”rege” de o presa amatoare, precum la inventarul bocancilor. Un zero barat de fapt care murdareste fotbalul romanesc si asa slab.

nykes
nykes  •  30 Septembrie 2014, 01:17
Postat de costeltudor pe 29 Septembrie 2014, 22:38

Felicitări d-le Isac,sunteți singurul care a-ți avut curajul sa-l puneți-la punct pe acest individ care se afla in prima liga de 2 ani in mod fraudulos (amintiti-va de meciurile cu Steaua și Dinamo si nu numai€) si care i-l susținea Gica Popescu care a furat.

treci inapoi pe sosea... pentru ca ai luat-o pe aratura. Psihopatul asta de Isac nu a fost sunat niciodata de Hagi sa -l fortzeze sa introduca jucatori de la Academie. El are jucatori de la academie si in momentul de fata in lot (4 sau 5 jucatori). El a spus precum Dorinel Munteanu lui Becali ca el nu ar accepta acest lucru care de fapt nu s-a intamplat niciodata. Cum de obicei fumeaza anumite plante (vezi fata lui de drogat) si-a imaginat in mintea lui bonlava ca Hagi va suna si se va ruga de el sa bage pe cine indica el. Asta a fost in visul lui oligofrenic precum al lui Baiazid visand la pristolul de la Roma pentru calul lui.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează