FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U21

Gică Hagi despre dezastrul de la U21: "Ţi-e greu să şi numeri pînă la opt!" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 18:33

Gheorghe Hagi a vorbit despre eşecul "tricolorilor mici" din Magdeburg, unde au pierdut, 0-8, cu Germania. Fostul internaţional a criticat strategiile noii conduceri a FRF.

"Cine îmbracă tricoul naţionalei trebuie să se simtă că e jucător valoros. Vorbim de selecţie aici. Ştiu cum s-au simţit jucătorii, aşa cum m-am simţit şi eu cînd am debutat şi ne-a învins URSS cu 7-2. Ce să mai zici? Ţi-e greu şi să numeri pînă ajungi la 8!

E un rezultat care nu ne cade bine. Eu n-aş putea să pierd un meci în maniera asta. La un asemenea eşec nu se mai vorbeşte. Orice declaraţie pe care o faci se adaugă ca un minus la eşecul de pe teren. Întrebarea mea este cine face această selecţie? Cine creează această strategie pentru viitorul naţionalei? România are nevoie ne o strategie clară, concretă, de succes!", a declarat Hagi pentreu LookTV.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
helioglobalus
helioglobalus  •  12 Septembrie 2014, 18:43
Postat de inginera pe 12 Septembrie 2014, 04:53

Vorbesc niste terchea berchea despre Hagi, stim toti ca va ofticati ca e stelist, hateri loseri opariti ce sunteti, cand o sa faceti 1% din ce a facut el pt fotbal si Romania atunci sa va umflati in pene, papagalilor!

De ce nu avem curajul să spunem lucrurilor pe nume: cu siguranţă există în România cel puţin 10 jucători cu talentul lui Hagi, poate cu un fizic mai puţin ingrat,dar nu-i vede nimeni,pentru că au părinţi cu bani, sau nu au deloc, nu fac parte din mafia machidonească, care ne-a fericit cu clanul Becali, care a promovat cu obstinaţie non-valori ca Zicu, Herea, Iancu sau Buzbuchi, doar pentru că sunt conaţionali. Nu sunt nici Bănei sau Dodei oprimaţi, nici băieţi de bani gata ca Marica sau Puţanu (ce nume predestinat!). Şi cine să-i descopere, când marii şlefuitori de talente ca Iosif Bukossy şi Leonte Ianovschi fac trialuri în rai, iar acum antrenorii de copii sunt trataţi mizerabil.

helioglobalus
helioglobalus  •  12 Septembrie 2014, 18:14
Postat de kilimanjaro pe 11 Septembrie 2014, 19:42

Poate ca lui hagi ii e greu sa numere si pana la 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

normal, doar are 2 facultăţi, şi mai criticăm generaţia actuală...

aldo_m
aldo_m  •  12 Septembrie 2014, 12:22

DEZASTRU E PT CA AU FOST CONVOCATI PE NEDREPT JUCATORI DE LA ACADEMIA HAGI au fost convocati pe pile SI S-A ALES PRAFUL daca hagi avea jucatori buni trebuiau sa fie pe trei sau patru dar el an de an scapa de RETROGRADARE CU BLATURI SI BLATISTI SI CUM SA BATI GERMANIA CU BLATISTI si mai apare cate un ziarist platit de hagi si LAUDA UN JUCATOR DIN ECHPA REGELUI fraierii care nu stiu fotbal spun GATA CE MARE FOTBALIST traiasca ziaristii blatisti si FRAIERII GEN MOLDOVAN

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close