FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gică Hagi, noi detalii despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Cred că am făcut bine că am refuzat naționala”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 16:20 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 16:54

Gică Hagi, acționarul majoritar și antrenorul clubului Farul, a oferit noi detalii despre discuția cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, despre postul de selecționer.

„Regele” a vrut să lămurească situația în care se află și a dezvăluit că în timpul discuției cu Burleanu i-a spus că nu poate prelua naționala atât timp cât este acționar majoritar la Farul.

Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”

Gică Hagi dă noi detalii despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Cred că am făcut bine că am refuzat naționala”

„Președintele a ținut să ne vedem. A dorit și a insistat să preiau naționala, cu proiectul meu.  Cred că am făcut bine că am refuzat naționala. 

Din păcate, i-am zis la discuții că nu pot să fac nicio concesie. Președintele a insistat foarte bine. A zis să punem avocații să lucreze câteva zile, să vedem dacă se poate. Eu vreau ca lucrurile să fie clare.

Îmi doresc să antrenez o echipă națională și un club mare. Dar nu pot lua echipa naționala până nu vând acțiunile. Sunt acționar majoritar la un club și nu pot fi selecționer, chiar dacă îmi doresc. 

Da, am fost dorit. Am fost ofertat. Președintele m-a dorit mult, iar eu îmi doream. Era o onoare. Dar una e dorința, alta e putința. Nu am lăsat loc de interpretări. Era logic să ne vedem și să-i spun în față. Am stat cu dânsul și i-am explicat. Dânsul credea că se poate, dar uite că nu se poate. Eram onorat, dar nu pot”, a spus Gică Hagi la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO Șoavă, poveste amuzantă cu Boloni: „Ne-a pus să alergăm la 3 dimineața”

Citește și: 

Nu e prima dată când îl refuză pe Burleanu! Gică Hagi a spus „nu” postului de selecționer de 3 ori în 5 ani

EXCLUSIV Mutu, urmașul lui Rădoi pe banca naționalei? „Edi Iordănescu este potrivit, dar cred că îl vor pune pe Adrian”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
robotucigas
robotucigas  •  24 Noiembrie 2021, 11:40
Postat de Tony Bryder pe 23 Noiembrie 2021, 21:08

MAI FRATILOR E STRIGATOR LA CER OK HAGI A REFUZAT NATIONALA DAR NIMENI NICI UN JURNALIST NU A ABORDAT SUBIECUTUL DOMNULE CARE E PROIECTUL PENTRU REDRESAREA NATIONALEI CUM AR TREBUI SA PROCEDEZE FRF SI VIITORUL SELECTIONER NIMENI NU ABORDEAZA SUBIECTUL VREAU SI EU SA STIU CUM VEDE HAGI PROIECTUL IN CHESTIUNE ???

Este un antrenor mediocru domnul Hagi. Se laudă ca scoate talente, dar farul este compusa din jucători străini si de afară. Haideți sa lăsăm prostia si amintirile. Hagi dacă ar juca azi, ar fi mediocru si ca jucător, înainte era tehnic, azi totul este tactic, unde o echipa foarte proastă poate provoca probleme celei mai bune echipe de pe pământ. De asta, eu nu-l vad pe Hagi la națională, nici acuma nici in viitor. Prea mult trăim cu generația de aur, iar azi am ajuns generația de *** si ne îmbatăm cu amintiri. Fraților au trecut 20 de ani decand suntem proști după generația de aur. Nu credeți ca este cazul sa schimbam si mentalitatea, dar sa si uitam trecutul. Parca imi vad strănepoți cum vorbesc de generația de aur. Terminați dracu cu asta, nu au adus nici bronz, dar aur. Mergem înainte. Eu un antrenor pentru români, il vad pe Săndoi care stie cum sa pună in teren o echipa foarte proastă. Toți o dăm in Hagi dar nu vedem adevărul. Asa este si cu fotbaliști. Vorbim de alibec omul care a uitat sa dea gol. Si nu-l băgăm de ex pe markovici sa se adapteze cu echipa. Pe Ivan care ar putea face mai rapid trecerea spre careul lor. Eu sunt sătul de subiectul Hagi! Cat si de copilul lui pe care-l considerați la fel de bun. El este Ianis, si joacă asa cum poate. Nu ar mai trebui forțat copilul, so lăsat sa joace unde vrea el si cum poate. Ar da un randament mai bun!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111855873007282
Un Timisorean  •  24 Noiembrie 2021, 05:36

Pai, pina mai ieri plingeai ca pe tine nu te oferteaza nimeni.................si acum ce faci ? Asa tirziu ti-ai dat seama ca nu poti si e incompabilitate ? Gicuta, ai grija, ai mare grija, sa nu ti se stinga si "faruletu'" !

polistul68
polistul68  •  23 Noiembrie 2021, 22:37
Postat de Marcel Popa pe 23 Noiembrie 2021, 18:03

El știe, cel mai bine, ceea ce face. Pentru mine Gica Hagi ,rămâne un om mare ,a greșit și el în viață, că este om.

Ok, de acord cu tine...dar atunci sa nu mai vina sa critice si sa dea sfaturi....a avut sansa \ de vreo 3 ori\ sa devina antrenorul echipei...a refuzat...daca are incredere in el, sa vina sa ne arate ce au gresit ceilalti,si el face bine....dar sa dai sfaturi, sa critici, e cel mai usor..cand vine momentul sa faci ceva spui PAS, ca tu ai alta treaba...ok, e dreptul lui sa faca ceva..dar sa nu mai critice pe altii, care, asa cum stiu ei, cum pot ei, incearca sa faca ceva...el isi vede de echipa lui, de banii lui..foarte bine, dar atunci sa TACA cand e vb de nationala...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează