FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIDERII GENERAŢIEI DE AUR ÎL ATACĂ PE RĂZVAN LUCESCU

Gică Popescu: "Dacă Răzvan n-are încredere în grup, să plece. Mă simt jignit de afirmaţiile lui!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2010 00:00

Fostul căpitan al echipei naţionale Gică Popescu se simte jignit de afirmaţiile făcute de Răzvan Lucescu despre reprezentativă şi spune că s-a impus în carieră prin dorinţă şi încredere în forţele proprii.

"Noi nu am suferit de labilitate psihică, atunci cînd intram în vestiarele de la Real Madrid sau Barcelona nu ne lăsam călcaţi în picioare. Nu pot accepta comentariile lui Răzvan Lucescu, e normal să mă deranjeze. Nu mă simt nici slab, nici în vreun alt fel. De aceea am devenit căpitanul Barcelonei, pentru că eram puternic, am dominat un vestiar cu 17 internaţionali.

În momentul în care ne permitem să îl atacăm pe Răzvan, eu şi Hagi sîntem făcuţi praf de presă. Nu ne putem transforma peste noapte, aşa sîntem de cînd ne-am apucat de fotbal. Cu încredere am făcut totul, nu ne-am lăsat niciodată călcaţi în picioare! Dacă Răzvan Lucescu nu are încredere în grup, să plece, să permită altcuiva care poate să scoată mai mult din acest lot", a comentat Gică Popescu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
poprok
poprok  •  13 Octombrie 2010, 20:10

Ce mai comentam? Nu se vede valoarea jucatorilor? Cu cine : COCIS,FLORESCU, RADOI,MARICA,RAT,PANTILIMON.Cum se joaca in Romania=0. INTERESE.NUMAI ARE ROST SA COMENTAM. NU MAI AVEM TALENTE.VEZI NATIONALA DE TINERET.

stef2005
stef2005  •  13 Octombrie 2010, 19:49

bravo gica spunele pe vata trebuie schimbata conducerea federatie

danubiu
danubiu  •  13 Octombrie 2010, 19:47

are dreptate atit hagi cit si popescu nu am fost niciodata fan hagi dar in privinta lui razvanel ii dau dreptate la viata lui a jucat la marile echipe ale europei si a cistigat si trofee pe bune nu ca in romania pe blaturi totusi vreau sai amintesc lui hagi ca adevarata generatie de aur romania a avuto in 1970 cind nu jucau echipe ca andora sau belarus ci 16 echipe care earu la acea ora cela mai puternice din lume -razvan nu are nici onoare nici bun simt -JOS MAFIA DIN FRF AFARA CU PURADELU

Vezi toate comentariile (47)
Comentează