FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Gică Popescu sare în apărarea lui Prunea și îl desființează pe Burleanu: "E prostia anului să spui așa ceva! Suker întreba de noi, nici nu știa cum îi cheamă pe ei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 20:23

Fostul fotbalist al Generației de Aur a sărit în apărarea lui Florin Prunea, după ce Răzvan Burleanu a făcut referire la greșeala fostului portar din meciul cu Suedia și îl critică dur pe actualul președinte al Federației.

"Burleanu nu știe ce înseamnă fotbalul. Cred că e prostia anului să spui că Prunea n-ar trebui să mai iasă pe stradă după acea greșeală tehnică. Hagi, Petrescu, Belodedici au ratat penalty-uri importante. Ce ar trebui? Să nu mai iasă pe stradă?

Când a fost lansat brandul pentru Campionatul European, în afară de cei care lucrau în Federație, niciunul dintre cei care au făcut performanță pentru echipa națională n-a fost invitat.

A ajuns Suker să întrebe unde e Hagi, unde e Popescu, iar ei bagă capul în pământ. Unde sunt? I-am uitat în dulap. De cine să întrebe? De ei? Nici nu știa cum îi cheamă. Burleanu nici n-ar trebui să treacă prin fața noastră, a celor din generația noastră. El în fotbal este un intrus, nu are voie să vorbească de niciunul", a spus Gică Popescu la TV Dolce Sport. 

"Decât să critici, mai vine îţi vezi de propriul statut. Mă refer la Florin Prunea, care a năvălit cu o serie de critici lipsite de orice temei. Dacă urmăm logica de mahala, putem să amintim de meciul cu Suedia. După un asemenea meci, dacă urmezi această logică, nu mai ai ce să cauţi prin fotbalul românesc." Răzvan Burleanu 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
485809194904413
Costel Tudor  •  17 Noiembrie 2016, 17:50

Bai *** ,ciocul mic ! Tu nu nai voie sa vorbesti ,ai furat banii fotbalistilor de la Rapid !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  17 Noiembrie 2016, 16:38
Postat de Cristi Cebuc pe 17 Noiembrie 2016, 14:42

Infractor, neinfractor pe mine nu ma intereseaza... Va putea candida la urmatoarele alegeri pentru federatie si sper ca o sa candideze, sigur o sa castige.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

551117378378889
Cristi Cebuc  •  17 Noiembrie 2016, 14:42

Infractor, neinfractor pe mine nu ma intereseaza... Va putea candida la urmatoarele alegeri pentru federatie si sper ca o sa candideze, sigur o sa castige.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează