FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ

Gică Popescu se repliază după ce a creat confuzie în ”afacerea Puiu - Piţi”: ”Isterie!”

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 23:34

"Nu se pune problema să fie cineva peste mine!", a reacţionat Piţi la varianta de a fi coordonat de Iordănescu, aşa cum propusese ”Baciul” pentru mandatul său. Popescu admite că nu se aştepta la "o asemenea isterie" şi e taxat de Ioan Becali pentru "o declaraţie în pripă".

"Anghel Iordănescu va face parte din echipa mea, va fi numărul unu pe partea tehnică". Aceasta a fost declaraţia lui Gică Popescu în urma căreia apele s-au tulburat şi mai mult în jurul candidaturii sale la conducerea FRF, alegerile urmînd să aibă loc în 2014. După replica fermă din week-end a selecţionerului, situaţia capătă alte nuanţe.

"Nu mi s-a părut că Piţurcă s-a supărat"
Deşi iniţial Hagi fusese anunţat drept responsabil peste loturile naţionale, ideea de a-l avea contracandidat la şefia Federaţiei pe Iordănescu a schimbat planurile lui Popescu. Astfel, fostul selecţioner a devenit omul care ar urma să-l coordoneze pe Piţi!

Ieri, "Baciul" şi-a clarificat poziţia: "Oameni buni, aşteptaţi pînă cînd vom avea totul terminat, toată organigrama! La momentul potrivit veţi afla toate detaliile".

Popescu a părut uimit de atmosfera creată şi a încercat să tempereze efectele declaraţiei sale: "Nu mă aşteptam la o astfel de isterie. Am văzut declaraţiile lui Piţurcă, nu am apucat să discut cu el, dar nu mi s-a părut că s-a supărat. A spus doar că nu o să aibă un şef".

"Lipsă de diplomaţie"
Schimbarea de ton a lui Popescu se suprapune intervenţiei lui Ioan Becali, care a comentat ieri situaţia: "O declaraţie făcută în pripă. Cunoscîndu-l bine pe Piţurcă şi ştiind că nu va accepta, Popescu ar fi trebuit să spună doar că Iordănescu face parte din echipa lui".
Iar fostul impresar a criticat strategia la Dolce Sport: "După cum a spus-o, înseamnă cu nu mai e preşedintele FRF, ci Iordănescu este, iar el e o paiaţă. Popescu a fost lipsit de diplomaţie".

Piţurcă anunţă probleme la "naţională"
Selecţionerul s-a arătat îngrijorat, într-o intervenţie la DolceSport, de situaţia mai multor internaţionali care încă nu-şi găsesc echipă: "E vorba de Marica, un jucător important. Torje nu a fost inclus în lotul de Europa League al lui Udinese, deci probabil vor să-l împrumute. Daniel Niculae iar nu are echipă şi e un jucător în care îmi pun speranţe", a comentat Piţurcă.

El aremarcat şi un plus, fostul dinamovist Nica: "Mă bucur că a ajuns la Atalanta, cei de acolo sînt foarte mulţumiţi, m-am interesat. Dacă se va impune, va deveni important şi la naţională".

"Nu mă interesează subiectul. Nu sînt în Bucureşti, cînd o să am ceva de spus, o să spun" (Anghel Iordănescu, fost selecţioner)

"Îl respect pe Iordănescu, am colaborat foarte bine mereu, mi-a fost antrenor, dar n-are cum să-mi fie şef la naţională" (Victor Piţurcă, selecţioner)

Băsescu: "Mitică la formol, Popescu la FRF"
Preşedintele Traian Băsescu a testat noua Dacia Logan MCV, pentru ProTV, iar la emisiunea "ProMotor" a făcut referire şi la şefii fotbalului românesc. Vorbind despre Dumitru Dragomir a spus rîzînd: "Are impresia că nu e bătrîn? Îi punem în formol, nea Mitică şi liderii sindicali din ţara asta, care sînt veşnici". A punctat apoi că vede în fruntea FRF cuplul Popescu - Iordănescu, urmaşi ai lui Mircea Sandu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
petrusm
petrusm  •  31 Iulie 2013, 12:24

Decat cum a zis ,, la formol,, mai bine cu oracolul la frizerie ... TUNS DE OLTENI... STIE MITICA DE CE ...

bibiloiu
bibiloiu  •  29 Iulie 2013, 10:46

La ce ne trebuie o " noua " conducere a frf daca in ea i-si gasesc locul beofasi ca sandu , kassay etc ?????????????????? TREBUIE SA VINA CINEVA CARE SA INLATURE ACESTE GUNOAIE UMANE !!!!!!!!!!!! POPESCULE , VEZITI DE ALTE TREBURI , PACALICIULE .

catalin777
catalin777  •  29 Iulie 2013, 10:31

Scapam de uni si dam de alti! Poate mai bine il condamnau cu executare...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează