FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, MIERCURI, 21:15, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigel Bucur a fost sărit din schemă pentru amicalul cu Turcia

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Nelipsit de la convocările trecute în mandatul lui Lucescu, Bucur a pierdut lotul şi din cauza reprofilării pe postul de mijlocaş stînga la Kuban Krasnodar.

Pentru Gigel Bucur transferul la Kuban a însemnat îndepărtarea de echipa naţională. Pe lîngă faptul că evoluează în liga a doua a Rusiei, jucătorul de 30 de ani a fost reprofilat de Dan Petrescu la Krasnodar pe postul de mijlocaş stînga.

Bucur nu se regăseşte pe lista lotului pentru acţiunea din Turcia. Nelipsit de la precedentele meciuri din mandatul lui Răzvan Lucescu, fotbalistul transferat de ruşi de la Poli pe 1,8 milioane de euro a bifat ultima convocare cu Israel, 0-2, la Timişoara, pe 3 martie. La acţiunea următoare, stagiul de pregătire din Ucraina şi Austria, nu a mai fost chemat.

Abandonat de FRF
Fostul atacant al Sportului şi al lui Poli a jucat în şase meciuri şi a marcat două goluri în mandatul lui Lucescu, cel de la 1-1 cu Austria şi încă unul la 3-1 cu Faroe, în preliminariile CM. Din momentul în care Petrescu l-a trecut însă în flancul stîng al lui Kuban, nimeni de la FRF şi din stafful echipei naţionale nu s-a mai intreresat de el, spun surse din anturajul jucătorului.

19 selecţii are Gigel Bucur la echipa naţională, pentru care a marcat patru goluri

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  08 August 2010, 10:21

E normal joaca in B si nu e normal sa joace la nationala in locul altuia mai bun!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează