FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

„Ce bucurie să am eu?” » Gigi Becali a rămas cu un gust amar după calificarea la EURO

Gigi Becali, patron FCSB +47   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 17:45 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 18:03

Gigi Becali (65 de ani) s-a arătat indiferent față de calificarea României la EURO 2024, nemulțumirea latifundiarului fiind că cei doi jucători convocați de la FCSB, Florinel Coman și Darius Olaru, au fost rezerve în victoria de sâmbătă seara cu Israel, 2-1. 

FCSB, liderul din SuperLigă, a avut doar doi jucători convocați la echipa națională pentru ultimele meciuri din campania de calificare la EURO, cu Israel (2-1) și Elveția (21 noiembrie).

Amândoi au fost rezerve cu Israel, în victoria care a calificat-o pe România la EURO, ceea ce nu i-a picat deloc bine patronului de la FCSB, Gigi Becali.

Scandal imens la o națională aflată în luptă pentru calificarea la Euro: 3 jucători dați afară din cantonament!
PRELIMINARII EURO 2024
Scandal imens la o națională aflată în luptă pentru calificarea la Euro: 3 jucători dați afară din cantonament!

Gigi Becali a rămas cu un gust amar după calificarea României la EURO

„E foarte bine pentru România că ne-am calificat. Dar pentru mine nu contează. Nu mă bag eu să comentez, să fie sănătoși! Ce să spun eu despre echipa națională dacă nu mă pricep?

Ce bucurie să am eu, dacă jucătorii mei nu joacă? Să răspundă cei care se pricep și cei care conduc naționala”, a fost reacția lui Becali, conform digisport.ro.

Dacă Florinel Coman a jucat în jur de 30 de minute, fiind introdus pe teren în minutul 65 în locul lui Ianis Hagi, Darius Olaru a rămas rezervă neutilizată. Cei doi ar putea prinde (mai multe) minute în ultimul meci din preliminarii, marți, cu Elveția.

De altfel, în meciul tur contra elvețienilor, 2-2 pe 19 iunie, Florinel Coman a fost titular, iar Olaru introdus în partea a doua.

La precedenta acțiune a naționalei, meciurile din octombrie cu Belarus (0-0) și Andorra (4-0), de la FCSB au fost selecționați 3 jucători, Coman, Olaru și portarul Ștefan Târnovanu. Cel din urmă n-a mai prins lotul în această lună.

VIDEO » „Tricolorii” au sosit în țară, după calificarea la EURO 2024

Mai multe știri despre echipa națională:

„Putea și el să «explodeze», dar n-a făcut-o. Ce putem să-i cerem mai mult?” » Românul care a făcut carieră în Germania i-a alcătuit portretul lui Edi Iordănescu: „La ce jucători sunt acum...”

Cui a dedicat Ianis Hagi calificarea României la EURO 2024 și mesajul plin de încredere în vederea turneului final: „Avem încredere să ne batem cu toți”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (45)
gazistu
gazistu  •  21 Noiembrie 2023, 15:56

Florinel in locul cui sa joace nea Gigi? Olaru iar. ... pe cine sa lase Edi pe banca, ca sa-ti joace Olaru tau??

eunescu09
eunescu09  •  20 Noiembrie 2023, 18:00

Sa îmi fie cu iertare dar nu îmi aduc aminte de vre-un joc extraordinar al lui Olaru sau Coman în tricoul naționalei. Sa fie de vina arbitri, ca nu sunt romani? Este posibil. Deci, în locul cui sa fi jucat cei doi? Și în puținul cât a jucat ce a arătat Coman? A luat un galben stupid și risca sa plece după Mihăilă. Doar atât, ca de ajutat defensiva, nu a prea făcut-o iar în atac, zero.

Ozon10
Ozon10  •  20 Noiembrie 2023, 13:10

Pai in locul cui sa joace Olaru?!... si cei veniti de pe banca, Marin si Morutan sunt doua clase peste Olaru. Iar Mbape Florinel, nu are valoarea lui Dragus. Frustrarea e mare la unii pentru ca lui ”***” i-au iesit bine deciziile! Acum isi mananca pumnii de ciuda, desi trebuie sa fie o bucurie si o mandrie nationala pentru acest ultim joc bun de sambata si pentru calificare!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close