FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

VIDEO „Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”

Articol de , , - Publicat marti, 20 iunie 2023 10:53 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 11:14

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut azi un dialog cu jurnaliștii, în fața casei sale. Iar printre subiectele abordate s-a numărat și meciul dintre Elveția și România, 2-2, în preliminariile EURO 2024.

Omul de afaceri a criticat jocul echipei lui Edi Iordănescu, acuzând lipsa de valoare a jucătorilor. Nici Valentin Mihăilă, marcator a două goluri, și Olimpiu Moruțan, care a dat două pase decisive, nu au fost lăudați de patronul FCSB.

VIDEO Gigi Becali, după meciul Elveția - România: „Nu avem valoare!”

„Eu am zis că batem Elveția și MM a început să râdă de mine. Îți dai seama... Mă pricep și eu la fotbal... Eu vorbeam din dorință. Și când am văzut vijelia și că se distrau cu noi, i-am zis nevestei «Poate dăm un gol, că prea se distrează cu noi». Și după primul gol am zis «Stai că îi și egalăm». Din dorință am zis. Și am egalat. 

Dar asta nu înseamnă... Trebuie să vedem ce a fost. Îmi era milă. Și nu e vina lui Iordănescu. Nu avem valoare deloc! În Kosovo a fost război, a fost un punct mare. Nu au valoare, dar au muncit. Au tras până în ultimul moment și trebuie felicitați. Dar nu avem valoare! Nu ai ce să reproșezi antrenorului. Nu avem valoare! În halul ăla să se distreze... Pac-pac-pac, se distrau cu noi, ne dădeau gol când voiau!

 Florinel? Păi ce a jucat Florinel? Ai văzut ceva, mă? Florinel e fotbalist, dar trebuie să aibă și cu cine să joace. A trecut vreo minge pe la el? Moruțan? 

Ce să facă, mă, Moruțan? Du-te, mă, de aici! A dat Dumnezeu două pase de gol și a dat Dumnezeu două goluri. Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare! E vorba de valoare. Trebuie să ai valoare. Poate nu știu eu fotbal, poate e o chichiță aici. 

Toată lumea era mulțumită. Singurul care a zis că nu a fost în regulă a fost Șumudică (n.r. referitor la abordarea tactică a lui Iordănescu). A fost singurul inteligent. Mi-am dat seama că e specialist la fotbal”, a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a continuat și a vorbit despre șansele de calificare și despre următorul meci, din septembrie, cu Israel: „E clar semn că ne calificăm. Dacă Dumnezeu a dat două goluri, cum să nu ne calificăm? Dacă Dumnezeu a anulat un gol, cum să nu ne calificăm? Jucăm cu Israel? Păi, noi îl avem pe Dumnezeu în Treime, ei îl au pe Moise. Treimea împotriva unuia”.

Citește și: 

Verdictul lui Dumitru Dragomir, după egalul norocos obținut de România la Lucerna: „Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut!”

Acum ne numesc „vampiri” » Ziariștii și jucătorii elvețieni sunt în stare de șoc: „Parcă am fi pierdut”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (36)
imgb
imgb  •  21 Iunie 2023, 05:36

Iar are pareri ciobanul asta nesimtzit ?

danutcornel
danutcornel  •  20 Iunie 2023, 19:19

dar mascota *** coman ce a facut printisorul hagi ce a facut au fost zero barat amandoi mare antrenor giginio care esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai043
Mihai043  •  20 Iunie 2023, 19:02
Postat de emil1986 pe 20 Iunie 2023, 14:56

Mihaita, nu pricepi nimic din ceea ce citesti, Stii cum se numesc cei care nu pricep ceea ce citesc? A....abeti func..nali. Faci parte, fara doar si poate, din cei 40 la suta care nu inteleg ceea ce citesc. Becali a afirmat ceea ce au spus si Gica Popescu, si Panduru, si Moldovan, si Dinu, si multi altii: nu avem valoare. Ce e atat de greu sa pricepi si sa recunosti ca de aceasta data Gigi are dreptate?

Nea Emile, ai îmbătrânit degeaba, bre! Pe cuvântul meu. Pai cum să spui că intervine divinitatea la fotbal, bre? Nu ți-e rușine obrazului? Cum să spui că Sfânta Treime va fi de partea noastră și va lupta împotriva celor pe care i-a scos din robia Egiptului? Prin Moise. E ca și cum ai spune că Dumnezeu va lupta împotriva sieși însuși. Tu realizezi ce prostii debitează Becali? Și tu ești de acord cu ele. La vârsta ta. Nu ți se pare un pic ciudat? Și cum poate vorbi, unul care merge în fiecare Duminică la Sfânta Liturghie, despre un meci de fotbal ca despre o luptă(în capul lui război) între două rituri. Ritul iudaic și ritul creștin ortodox. Trebuie să fii fugit rău de-acasă să faci așa o comparație. Iar tu ești mai fugit decât el, fiindcă îl aprobi în ceea ce debitează. Părerea mea. Să fii cu minte!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează