FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - URUGUAY, 29 FEBRUARIE, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1/GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Grecu îşi expune filozofia de joc: ”Îmi place să fiu ofensiv”

Constantin Grecu e anunţat titular în amicalul cu Uruguay.
Constantin Grecu e anunţat titular în amicalul cu Uruguay.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 22:33

Fundaşul Universităţii Cluj spune că meciul cu sud-americanii îl va ajuta să-şi dea seama singur la ce nivel internaţional se află.

- Costel, o titularizare preconizată cu Uruguay şi un duel cu Forlan sau Suarez. Va fi cea mai dură experienţă a carierei tale?
- În primul rînd, dacă voi fi folosit, voi încerca să-mi fac datoria şi să urmez indicaţiile selecţionerului. Sigur, o confruntare cu jucători de anvergura uruguayenilor înseamnă un moment excelent să-mi dau eu seama la ce nivel mă aflu, înainte de orice altceva. În pregătiri, am evoluat cu Clujul împotriva lui Lazio, l-am avut adversar direct pe Hernanes şi de acum ştiu ce înseamnă să ai în faţă un fotbalist de mare valoare. Trebuie să te adaptezi la orice situaţie!

- Foştii tăi antrenori te-au descris ca pe un fundaş tare îndrăgostit de ofensivă!
- Aşa e! N-au greşit! Am jucat o perioadă şi ca mijlocaş stînga, fiindcă-mi place să contribui şi la faza de atac. Iar ca fundaş stînga nu te poţi evidenţia dacă nu eşti preocupat şi de faza ofensivă.

- Ai fost cu "naţionala" şi în turneul din Antalya, unde ai debutat contra Turkmenistanului. Cum se simte din interior noua echipă pe care vrea s-o construiască Piţurcă?
- O atmosferă excelentă şi un cantonament în care s-a lucrat mult pe partea fizică. Dar şi un stagiu pe durata căruia am putut să ne cunoaştem cu toţii mai bine, fiindcă, uşor, uşor, antrenorul echipei naţionale urmăreşte probabil să omogenizeze un anumit lot din toate punctele de vedere.

Echipe probabile România - Uruguay:

România: Tătăruşanu - Papp    Chiricheş    D. Goian    Grecu - C. Lazăr    Bourceanu - Nicoliţă    Mutu    Cr. Tănase- Marica

Uruguay: Muslera - Maxi Pereira    Lugano    Coates    J.M. Caceres - A. Gonzalez    Perez    Rios    Cavani - Forlan    Suarez

INBOX

- RĂZVAN RAŢ nu se retrage: "Am înţeles perfect de ce nu m-a convocat Victor Piţurcă pentru amicalul cu Uruguay. Nu sînt supărat!".

- BILETELE pentru amicalul cu Uruguay vor fi puse în vînzare mîine şi la casele Naţional Arena. Programul: 09:00 - 20:00, inclusiv în ziua meciului. Se găsesc şi la magazinele Altex şi Media Galaxy.

- "TRICOLORII" se reunesc azi, la Mogoşoaia, urmînd să efectueze primul antrenament de la ora 18:00. Sud-americanii încep să sosească de mîine la Bucureşti.

Citește și:

Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
„Acesta este Istvan Kovacs” » Cum îl prezintă Marca pe arbitrul român înaintea finalei Europa League
Europa League
„Acesta este Istvan Kovacs” » Cum îl prezintă Marca pe arbitrul român înaintea finalei Europa League
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  26 Februarie 2012, 09:10

de la cfereu campioana, nimic?

grande.balaci
grande.balaci  •  26 Februarie 2012, 08:47

ce nationala,sigur prindem locul 4 sau 5 in grupa!!!!bravo pisuuurca.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Februarie 2012, 03:45

Decent in declaratii. Chiar sunt curios cum o sa se miste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează