FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Hagi a răbufnit: "Sunt liderul Generației de Aur! Vreţi să plecăm toți din ţară? Nu avem nici un rezultat la naționale de 2 ani de zile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 12:12

Gică Hagi a explicat scrisoarea trimisă ieri prin care îi atacă dur pe Răzvan Burleanu și Andrei Vochin. Fostul mare fotbalist român amenință că pleacă din țară. 

"Eu sunt Gheorghe Hagi, sunt liderul "Generaţiei de Aur". FRF m-a atacat, eu doar am răspuns printr-o scrisoare deschisă. Noi în doi ani de zile, de când au venit ei la Federaţie, nu avem niciun rezultat. Nu doar la echipa mare, ci şi la selecţionatele U21, U19, U17.

Uitaţi-vă acolo ce se întâmplă. Probabil că sunt atacat pentru că "Generaţia de Aur" le stă undeva. Poate vor ca noi să nu mai fim. Vreţi să plecăm din ţară? Îi spun public domnului Burleanu.

Să îmi găsească un contract bun afară şi am plecat! Eu nu am nicio legătură cu Federaţia, nu vreau să concurez pentru postul de preşedinte FRF sau pentru altă funcţie. Dar câte să îndur?", a spus Hagi, la Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
1161910327185028
Annya Andrey  •  26 Iunie 2016, 16:15
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Iunie 2016, 19:48

Hagi a fost un fotbalist mediocru pe care Vestul l a aruncat de prost ...iar Orientul l a luat de bun ...

Ba frate tu esti prost rau

ion.ionescu
ion.ionescu  •  26 Iunie 2016, 06:50

Sa va fie rusine, frustratilor !!! Romania e cunoscuta prin Nadia, Ilie Nastase si Hagi. Toti au fost si sunt porcaiti de niste neica-nimeni, care nu au facut nimic in viata...Hagi si Gica Popescu isi puteau investi banii in Spania sau Turcia, unde ar fi fost respectati. Au fost patrioti si multamul este ca sunt jigniti permanent de frustrati...Sa spui despre Hagi ca era un jucator mediocru este o dovada de paranoia !!!

borat101
borat101  •  25 Iunie 2016, 21:06

Hagi - Tu nu ai castiga nici un "Aur". Ai fost liderul generatiei tale PE TEREN, nimic mai mult, ba chiar te-ai facut de rusine la EURO contra Italiei de nea costat meciul, de ai lasat Nationala in 10 oameni.... ala exemplu ai dat la urmatoarele generatii. In afara terenului ai fost si inca esti *** de teai cumetrit *** Tu si generatia ta ai cladit si ai lasat *** de ultima jena in fotbalul Romanesc. NU TIE RUSINE IPOCRITULE de NARCISIST ***! Degeaba ai adus Nationala Romaniei la Turnee daca ai bagat fotbalul Romanesc cu 50 de ani in urma cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează