FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Hagi e în joc de glezne! Și-a făcut planul pentru când va fi selecționer: "Eu zic că se poate! Asta aș face prima dată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 16:18

Gică Hagi, fost selecționer, a vorbit despre probleme de la FRF și despre echipele naționale, spunând că a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor.

"Eu cred că România poate selecta 15-20 de jucători care să se bată la calificarea la turneele finale. Indiferent că vorbim de seniori sau juniori.

Șanse mai avem la calificare, dar de acum încolo trebuie să jucăm la victorie, să avem personalitate și capacitatea de a juca meciuri foarte grele în deplasare. Dacă nu vom obține calificarea, vom intra într-o situație foarte complicată și grea.

Trebuie să construim echipe naționale care fac rezultate. Să ne propunem să avem rezultate și să revenim la perioada în care ne calificam la fiecare turneu final. Acesta e primul lucru pe care l-aș implementa: rezultat și performanță! Pe înfrângeri nu construiești nimic, te duci în jos.

Dacă aș mai avea onoarea într-o zi să fiu la națională, aș avea un singur proiect: o generație mai bună decât a noastră. Nu există motivație mai mare. Și eu zic că se poate. Dar trebuie să avem un stil de joc unitar.

Academiile la noi nu primesc deloc finanțare", a spus Hagi la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
romulus65
romulus65  •  30 Martie 2017, 00:46
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Martie 2017, 19:06

Hagi nu a fost bun de nimik ca si jucator ...acum vrea sa ne demonstreze ca si antrenor ...

Tu gandesti cand scrii?

485809194904413
Costel Tudor  •  29 Martie 2017, 20:22

DOAMNE fereste !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Martie 2017, 19:06

Hagi nu a fost bun de nimik ca si jucator ...acum vrea sa ne demonstreze ca si antrenor ...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează