FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Hagi este propus selecționer: "Daum să plece! Una e să facă el selecția și alta e s-o facă un ospătar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 16:36

Liță Dumitru, fost internațional, a vorbit despre situația României și a spus că Gică Hagi trebuie numit selecționer și că membrii Generației de Aur trebuie să conducă FRF.

"Noi avem un campionat modest și de 25 de ani nu investim în copii și juniori. Cu excepția lui Hagi, care face o treabă excepțională. Și nu știu de ce nu i se dă o responsabilitate mai mare. Eu l-aș pune selecționer.

Daum n-are nicio vină și nicio șansă în România. Ce să facă Daum? Până cunoaște el jucătorii din România, se schimbă două generații. Putea face mult mai mult un român tânăr: Contra, Reghecampf sau Dan Petrescu. Pe Daum, până îl informează științific secunzii lui, ne ducem de râpă. El trebuie să plece, că n-are niciun rost să stea.

Cei din conducerea Federației care sunt buni manageri să rămână și să vină cei din Generația de Aur să conducă fotbalul românesc. Să-i facem noi să accepte să vină.

Dacă dă cineva telefon din străinătate la FRF și îi răspunde Gică Popescu e altceva decât dacă răspund cei care sunt acum la conducere. Una e să facă Gică Hagi selecția și alta e să o facă ospătarul sau șeful de sală", a spus Liță Dumitru la TV Dolce Sport.

Citește și: Hagi e în joc de glezne! Și-a făcut planul pentru când va fi selecționer: "Eu zic că se poate! Asta aș face prima dată"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
983732924972315
Soos Vilmos  •  29 Martie 2017, 21:18

In conceptia acestui dumitru si un sofer de tir ( pentru cunoscatori) ar putea sa fie selectioner.

432585013533469
Mihai Ungureanu  •  29 Martie 2017, 20:49
Postat de valentinn10 pe 29 Martie 2017, 19:27

Mare fotbalist , mare caracter si cata dreptate ai , ION LITA DUMITRU...

A fost fotbalist.Atat.Caracter 0.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Martie 2017, 20:42

Frumos titlul. Halal gazetari. Si-a dat cu presupusul Lita si ati aruncat-o. Nu Dumitru schimba antrenorul nationalei. Pricepeti? Sau la noi ca la nimeni ,in UE de viteza mai mica (vorba lui Merkel). Am mai citit azi o stire rautacioasa. Parca v-au luat mintile cineva voua " ziaristilor".Nu vreau sa generalizez ,dar multi sunt banditi.Si nesimtiti. O veste groaznica pentru A. Esca : cancer! Cam in halul asta era titlul. M-am cutremurat.De fapt era v.orba de o rudenie de-a ei din Canada ce s-a stins de cumplita boala. Rusine ! Nesimtire! Ca si titlul articolului vostru . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează