FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Hagi răzbună barajul ratat » Generaţia de Aur va juca un amical caritabil cu Grecia 2004

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 19:22

Pe 16 decembrie, la Salonic, "tricolorii" din Generaţia de Aur vor întîlni Grecia 2004, campioană europeană, într-un amical în scopuri caritabile.

La o lună după ce "naţionala" a pierdut biletul la CM 2014 în faţa Greciei, 1-3 la Atena şi 1-1 la Bucureşti, fotbalul nostru încearcă o revanşă de onoare. Fostul mijlocaş elen Zagorakis, căpitanul echipei cîştigătoare la Euro 2004, a perfectat împreună cu Gică Hagi un amical de gală între Grecia 2004 şi o selecţionată a Generaţiei de Aur.

Pe 16 decembrie, la Salonic, chiar pe terenul lui PAOK, se vor înfrunta, cel mai probabil, Nikopolidis, Dabizas şi Giannakopoulos cu Hagi, Răducioiu, Stelea, dar şi alte nume de referinţă din fotbalul autohton. Partida va fi transmisă, potrivit gazzeta.gr, de postul elen OTE, iar cîştigurile din încasări vor ajuta copiii cu probleme medicale.

2 euro va fi preţul unui bilet la amicalul Grecia 2004-Generaţia de Aur

"M-a sunat Gică Hagi sa particip la meciul amical contra Greciei 2004. E o onoare pentru mine că am fost chemat. Îi mulţumesc pentru invitaţie şi sper să mă descurc" (Ionel Dănciulescu, la Gala Fotbalului Românesc)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează