FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Hagi, sfaturi pentru Christoph Daum: "Eu pentru asta aș lucra" » Cum vede calculele calificării

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 20:50

Gheorghe Hagi este de părere că selecționerul Daum ar trebui să aibă în vedere obiective clare pentru ca echipa națională să progreseze și a adus în discuție modul în care este făcută selecția.

"Avem un antrenor străin care încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie, o sa îi fie foarte greu din toate punctele de vedere, nu e susţinut. E nevoie să ai obiective foarte clare, dar să vedem dacă progresăm. O echipă naţională care să ne depăşeasca pe noi (n.r. Generaţia de Aur), acesta e obiectivul pentru care eu aş lucra. 

Sunt foarte mulţi decari, sunt foarte mulţi fundaşi care construiesc, jucători care sunt lideri, trebuie să ştii să faci selecţie. Eu am cinci astfel de jucători. Nu spun nume, dar spun că am cinci", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

Tehnicianul Viitorului a vorbit și despre șansele de calificare ale României la Campionatul Mondial din 2018.

"Vom vedea, în momentul de faţă lucrurile sunt complicate. Nu e ușor, dar lupta e deschisă încă. Dacă te duci şi câştigi 3-4 meciuri în deplasare, faci egal în Polonia, baţi tot acasă...se poate, de ce nu?", a concluzionat "Regele".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
vlad007
vlad007  •  03 Ianuarie 2017, 22:09

Calculele calificarii sunt deopotriva simple si in acelasi timp complicate. Simplu de anticipat este faptul ca Polonia va castiga grupa. Complicatiile vizeaza locul 2. Formal Muntenegru ocupa acest loc si pare favorita, mai ales ca i-am scapat cand ii aveam in mana - penalty ratat in minutul 95 de Stanciu! Au avut noroc atunci, dar data viitoare pot sa plateasca scump. Vor intalni Polonia pe teren propriu exact cand noi vom juca meciul cu Danemarca. Aceasta este acum pe locul 3, dar au pierdut puncte importante pe teren propriu. Tricolorii trebuie sa invinga Danemarca, altfel sansele de calificare practic dispar. Sa nu uitam ca ultimul meci al Romaniei in grupa de calificare va fi in deplasare cu Danemarca. Daca ii batem la noi pe teren propriu, vom aborda mai bine meciul din Polonia, un meci al revansei in care nu vom mai fi surclasati. Cu un meci egal in Polonia si doua victorii acasa cu Armenia si Kazahstan, ne revenim si luptam pentru calificare in doua meciuri grele, decisive: in Muntenegru si Danemarca! Mai pe sleau: fie trecem cu bine de cele doua meciuri din prima parte a anului si luptam pentru calificare, fie suntem eliminati si arbitram ocupanta locului 2 care va merge la baraj. Mai rau de atat, nu poate fi decat sa fim surclasati in serie pana la capat, caz in care selectionerul Daum zboara din post din vara! Tricolorii au insa datoria de onoare de a spala rusinoasele meciuri cu Albania si Muntenegru. Daca au valoare, vor bate Danemarca si asa vom continua lupta.

425731240965213
Viorel Chirca  •  03 Ianuarie 2017, 21:36

Cred ca domnul Hagi isi doreste postul de selectioner....

calinescu_
calinescu_  •  03 Ianuarie 2017, 18:53

:))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close