FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Helmuth Duckadam nu-l înțelege pe Christoph Daum: "Mi s-ar fi părut normal să demisioneze"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 17:20

 Helmuth Duckadam îi apreciază calitățile lui Christoph Daum, dar crede că tehnicianul trebuia să renunțe la post după eșecul cu Polonia, scor 1-3. Astfel, noul antrenor ar fi putut să-și înceapă strategia pentru următoarea campanie. 

"Din punctul meu de vedere, Daum a fost un pariu pierdut de acum câteva luni. Eu l-am apreciat foarte mult, l-a urmărit foarte mult în perioada în care a activat în Germania.

Mi s-ar fi părut normal să-şi dea demisia după înfrângerea cu Polonia, pentru a da posibilitatea noului antrenor să-şi pregătească echipa pentru Campionatul European.

El e un antrenor foarte bun, dar la o echipă de club, unde a avut rezultate remarcabile. Nu a antrenat niciodată la naţională, a venit într-un fotbal pe care nu îl cunoştea. Am avut o discuţie cu dânsul şi mi-a spus că a fost destul de dezamăgit de ceea ce a găsit aici”, a declarat Duckadam.

MUNTENEGRU - ROMÂNIA, azi, 21:45, în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Septembrie 2017, 21:26

asta se pricepe bine la demisii ...la fel ca Prunea ...n au valoare cuvintele lor ...ei nu pot fi obiectivi ...ei sunt interesati in a l demite pe Daum ...

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Septembrie 2017, 18:49

Doua articole semnate Duckadam despre demisia lui Daum. Nimica ,nici o incurajare adresata echipei Romaniei??!! Nu e normal , ce importanta are daca antrenorul e roman sau de aiurea ,principalul este sa faca treaba . Si dupa mine face.A dat sansa unor jucatori care altfel nu ajungeau sus. Mai ramane sa-i dea afara pe Stanciu,Stancu si Chipciu si are nota 10 .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează