FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

VIDEO EXCLUSIV „De ce Horațiu Moldovan face greșeli la Rapid și la națională e sigur?” » Explicațiile unui fost mare portar

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 11:50 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 12:08

Fostul portar Silviu Lung a vorbit despre Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul Rapidului și al echipei naționalei.

„Cum se explică transformarea lui Moldovan, dintr-un portar care făcea greșeli copilărești la echipa de club, într-un portar care la națională e sigur și de încredere?”, a fost întrebarea moderatorului Costin Ștucan.

Vrei să vezi meciurile României la EURO 2024 de pe stadion? » Află când se pune în vânzare noua tranșă de bilete + Cât costă
BILETE
Vrei să vezi meciurile României la EURO 2024 de pe stadion? » Află când se pune în vânzare noua tranșă de bilete + Cât costă

Silviu Lung: „Moldovan e surpriza plăcută a acestor preliminarii”

„Orice portar mai face greșeli. E a avut o lună destul de delicată. Acum vreo două luni a avut o perioadă destul de delicată. A greșit, dar acestea sunt lucruri normale la un portar.

Din punctul meu de vedere, valoarea unui portar se vede în meciurile decisive. La națională, Moldovan a avut evoluții foarte bine. Din punctul meu de vedere, e surpriza plăcută a acestor preliminarii.

El a jucat foarte bine la națională. A greșit în campionat, oricărui i se întâmplă, dar era normal să fie convocat. Mai ales că Radu nu avea echipă, iar Niță nu juca. Niță joacă acum în Turcia, dar nu-l poți schimba pe Moldovan. Nu credeam că va ajunge la acest nivel. Bravo lui”, a spus Silviu Lung.

Edi Iordănescu a avut o contribuție enormă. În primul rând la ceea ce înseamnă crearea unei culturi a performanței, la nivelul primei reprezentative. Asta a produs o reacție la nivelul jucătorilor, care s-a transformat într-o familie. Cei care comunicați cu el, știți că a suferit foarte mult. Dar a crezut în acest proiect. Să continui după o campanie în care nu ne-am îndeplinit obiectivul, înseamnă un act de curaj și de responsabilitate. Dar a conștientizat că a creat un grup unit. Și că suntem pe un drum bun, dar că avem nevoie de puțină răbdare.

- Răzvan Burleanu

Citește și: 

„Ne-a rămas varianta a doua” » Fostul campion al României, despre noua ordine de la națională și secretul calificării: „Un moment de cotitură”

Două mutări făcute de Iordănescu, scoase în evidență: „A fost inspirat când era mare nevoie. A luat decizii riscante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
balderis
balderis  •  23 Noiembrie 2023, 17:11
Postat de dr.jivago pe 23 Noiembrie 2023, 14:45

Asa te-a invatat ***, sa vorbesti?

Ai o oftică în tine papițule, de om bolnav ! N-ai răspuns la întrebare: ai zis că Moldovan e un portar cu mari probleme , dar după meciul cu Elveția , ai dispărut ca măgarul în popușoi !!! Cum e ?

dr.jivago
dr.jivago  •  23 Noiembrie 2023, 14:45
Postat de balderis pe 22 Noiembrie 2023, 11:03

*** după meciul cu Elveția, cînd Moldovan a fost imperial ! Cum e prostane , ți-e rău !?

Asa te-a invatat ***, sa vorbesti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  23 Noiembrie 2023, 06:21
Postat de lefter_popescu pe 21 Noiembrie 2023, 15:06

Amice, asta e cusurul tău... pui carul înaintea cailor. De ce? La națională nu a făcut vreo gafa din care sa primim gol...asa ca lasă ulciorul strămoșesc și aminteste-ti ca acest Moldovan daca nu avea câteva parade în meciurile din grupa , dar mai ales , sa nu fi prins o zi fasta cu Elveția ( la ei acasa) națională noastră ar fi încasat de la 5 goluri în sus. Sper sa prindă o zi ( o seara) bună și astăzi pt ca tare îmi este teama ca vom pierde cu 0-3.

Tot respectul pentru evolutia din jocul cu Elvetia . Dar pentru mine ramâne un portar pentru campionatul intern . Si atât.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează