FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1-0

I-am bătut, dar gazonul ne-a făcut din nou de râs: "Groaznic, execrabil!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 14:59

Ciprian Tătărușanu, 32 de ani, s-a arătat îngrozit de gazonul deplorabil de pe noul stadion "Ion Oblemenco" din partida găzduită între România și Suedia, scor 1-0.

"Un stadion frumos, chiar dacă au fost unele scandări, suporterii au făcut o atmosferă frumoasă. Gazonul a fost groaznic, execrabil. Nu se putea sta în picioare, dar și ei au jucat tot pe el. Sper ca data viitoare când vin la națională să am și eu ocazia să joc pe un gazon bun", a spus goalkeeperul lui Nantes.

Portarul le transmite colegilor săi să rămână cu picioarele pe pământ după aceste două victorii cu Israel și Suedia: "Este o victorie normală. Suedia e bună, dar totuși e amical, nu facem petrecere după victorii în amicale. Normal, suntem fericiți după victorie, dar nu dăm mare petrecere. Până la Euro mai sunt multe meciuri de jucat, sper să avem aceleași prestații și în partidele oficiale".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  29 Martie 2018, 02:48

Pana nu castigam puncte pretioae in meciurile cu miza mare care ne vor califica sub bagheta unui fotbalist onorabil precum Cosmin Contra in competitiile internationale care conteaza , acest amical ne bucura dar nu ne entuziasmeaza . Vreau puncte , vreau calificare si atunci , Jos capela Dl. Contra !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează