FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 20:15 PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Iancu licitează pentru noul Mutu: "Goga îi poate lua locul"

Patronul de pe Bega îl vede pe atacantul Timişoarei în locul lui Mutu în atacul naţionalei
Patronul de pe Bega îl vede pe atacantul Timişoarei în locul lui Mutu în atacul naţionalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 12:36

După Zicu, Alexa şi Pantilimon, Poli are încă o propunere pentru selecţionerul Răzvan Lucescu

Cu trei jucători convocaţi la echipa naţională pentru meciul decisiv din Bosnia, Alexa, Zicu şi Pantilimon, Timişoara are resurse pentru încă un nume în agenda selecţionerului. "Cel mult într-un an, Dorin Goga va ajunge la echipa naţională. Are toate calităţile necesare pentru a-l înlocui pe Mutu în echipă. De mult nu am mai văzut asemenea execuţii în Liga 1, cum au fost ale sale în acest start de retur. Goga ştie că următorul său pas în carieră e echipa naţională şi sînt convins că va fi chemat în curînd de selecţioner", a declarat Marian Iancu, patronul lui Poli.

Şeful bănăţenilor nu a contestat alegerile selecţionerului pentru "dubla" Bosnia-Luxemburg. "A fost acel turneu amical din Cipru, cînd l-am criticat pentru că a chemat anumiţi jucători după nu ştiu ce criterii doar de el ştiute, însă acum trebuie să recunosc că a făcut alegerile corecte. Dacă Răzvan va ajunge la CFR Cluj? Cred că va face un pas moderat în carieră, pentru că echipa naţională e o trambulină", a comentat Iancu despre posibila destinaţie a selecţionerului în cazul ratării calificării la CE 2012 din Ucraina şi Polonia.

"Poetul" desfiinţat în tur
Dacă acum are doar cuvinte de laudă pentru atacantul său, în tur, cînd "Poetul" a reuşit să marcheze doar cu FC Vaslui (2-1), Iancu nu l-a cruţat deloc. Cele mai virulente critici i le-a adresat după meciul cu Rapid (2-1), de pe teren propriu din etapa a 10-a. "Echipa m-a mulţumit în victoria cu Rapid, dar, din păcate, printre jucători există un nesimţit. Este un fotbalist de la care aştept ceva de la debutul sezonului şi nu îmi arată nimic", a tunat Iancu, cu referire directă la Goga.

Marchează de cînd e mijlocaş
Paradoxal, cînd a jucat ca pe postul său obişnuit de atacant, Goga a reuşit doar un gol în turul campionatului. De la numirea lui Uhrin pe bancă, "Poetul" a fost reprofilat ca şi mijlocaş de bandă dreaptă şi a înscris deja 3 goluri. "Acum am alte sarcini de joc, dar încerc să-mi fac treaba cît mai bine. E mai greu, trebuie să cobor şi în apărare, dar am făcut o pregătire bună şi cred că fac faţă. Postul care mă caracterizează e al doilea vârf, dar îmi fac treaba unde este nevoie", a explicat Goga.

67 de meciuri a evoluat Goga pentru Poli Timişoara de la transferul său în 2008

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
cocainecowboy
cocainecowboy  •  25 Martie 2011, 15:38

Goga nu e un fotbalist rau, e chiar printre cei mai buni din Liga 1, ar merita sa prinda lotul nationalei de cateva ori, dar abureli gen noul Mutu atrag mai mult antipatia decat simpatia.

mrjuve1919
mrjuve1919  •  25 Martie 2011, 14:12

Voi macar l-ati urmarit pe Goga? Chiar joaca bine, face ambele faze, este un jucator complet, mai ales pentru nivelul ligii intai si indraznesc sa spun ca este mai eficient ca si Zicu!

tm777
tm777  •  25 Martie 2011, 13:58

Hai sa nu-l mai laudam pe Goga ca i se urca la cap :-))) La cat mai multe reusite si sa dea Domnul sa te vedem la nationala! Hai Romania!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează