FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Ianis Hagi, încrezător că România va face o figură frumoasă la EURO 2024: „Europa nu ne cunoaște, dar o va face vara viitoare”

Ianis Hagi +3   FOTO
Ianis Hagi

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 16:54 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 17:09

Ianis Hagi (25 de ani) a vorbit despre performanța echipei naționale a României de a se califica de pe primul loc din grupă la Campionatul European din 2024.

România face parte din Grupa E la Campionatul European de anul viitor, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului dintre Israel, Bosnia & Herțegovina, Ucraina și Islanda.

Cristiano Bergodi anunță: două absențe importante cu Farul + Mesaj pentru rivale: „Sigur, sigur vom fi o nucă tare!”
RAPID
Cristiano Bergodi anunță: două absențe importante cu Farul + Mesaj pentru rivale: „Sigur, sigur vom fi o nucă tare!”

Ianis Hagi, mesaj înaintea turneului final: „Europa nu ne cunoaște, dar o va face vara viitoare”

„Eu simt că avem mult talent și cred sincer că încă nu ne-am atins potențialul maxim. Cred că nici Europa nu ne cunoaște, dar simt și sper că o va face vara viitoare. 

Vom continua la fel, cu muncă și modestie, cu unitatea și coeziunea grupului, și așa vom reuși să trecem de grupe. La vară vom fi pe scena fotbalului european și va trebui să demonstrăm că avem valoare.

S-au spus multe, dar grupa a fost câștigată cu talent. N-ai cum să întorci scorul în Elveția fără talent, n-ai cum să întorci scorul cu Israel fără talent, n-ai cum să bați Elveția acasă fără talent. Dar, în același timp, calificarea asta a fost doar un pas. L-am făcut, însă mai avem multe de arătat. 

Nu trebuie să renunțăm la valorile care ne-au adus la EURO. Ba chiar trebuie să adăugăm și altele, iar liderii din vestiar, alături de Mister, trebuie să avem grijă și să păstrăm tot ce am făcut bine”.

Ianis Hagi: „Bucuria pe care am reușit să o facem noi este incredibilă”

„În Ungaria, la finalul meciului cu Israel, uitați-vă la bucuria oamenilor din staff. Am o poză, când plecăm toți în fugă de pe bancă. Am dat zoom pe ea și am văzut acolo e explozie de bucurie. 

Uitați-vă la reacția staff-ului tehnic, medical, toți cei care sunt alături de echipa națională. Bucuria pe care am reușit să o facem noi, jucătorii și staff-ul, ca grup, este incredibilă, cred că acea poză descrie cel mai bine ce s-a simțit atunci. Ceva incredibil!”, a declarat Ianis Hagi pentru frf.ro.

VIDEO. Ianis Hagi, declarații după calificarea naționalei

Vezi și alte știri:

Mircea Rednic și-a criticat jucătorii după greva acestora: „Lipsă de respect. Eu am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”
UTA
Mircea Rednic și-a criticat jucătorii după greva acestora: „Lipsă de respect. Eu am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”
Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării
FINANCIAR
Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  19 Decembrie 2023, 19:04

Deocamdata Ianis trebuie sa joace la echipa de club si sa demonstreze. A priit wild card in preliminarii, dar la turneul final nu merge doar sa dea din gură.

dorelus
dorelus  •  19 Decembrie 2023, 18:12

Hai să facem un exercițiu de imaginație,, o societate care merge binișor și cel care iese în fața să vorbească despre această societate este un element mediocru din schema societății,, nu ar fi de râsul curcilor? Ei bine domnule, care ai pus acest articol, tu dacă ai face un interviu crezi că șefii tai ar găsi că ai făcut un material bun? Simpla întrebare. Pe ce vă bizuiti, sincer, când tot o împingeți pe marioneta asta? Spuneți-ne, sau, asa cum am mai spus-o doriți să ne asmutiti împotriva lui Ianis, chiar știind că-i faceți rău pruncului?

dorelus
dorelus  •  19 Decembrie 2023, 18:06

Asta nu a moștenit multe în de-ale fotbalului de la tacsu, dară lipsa de modestie și bagatu în fața camerelor, microfoanelor a moștenit-o și chiar este mai bun decât Rejili. Cum se poate să fie promovat de parca ar fi calificat el națională și el ar fi simbolul echipei naționale. El, jucător de introdus când echipa lui nu mai are nicio speranta, la 0-3...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează