FOTBAL  »  NATIONALA  »  AU MAI RĂMAS 38 DE ZILE PÎNĂ LA EURO 2008

Iată biletele!

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Primele tichete pentru meciurile de la Euro 2008 au fost deja tipărite. FRF le va distribui pe cele rezervate suporterilor români prin curierat rapid.

UEFA a a­nun­ţat că va în­cepe tipă­ri­rea celor 1.050.000 de bilete pentru cele 31 de partide ale EURO 2008. Deo­cam­dată au apărut în variantă printată doar cele de la meciul inaugural, Elveţia-Cehia. Tichetele au numeroase sisteme de secu­ritate, cel mai important fiind codul de bare de pe spatele acestora, acolo unde apare şi o mică schemă a modului în care se ajunge la res­pectivul stadion. În următoarele zile, biletele pentru parti­de­le din grupe vor fi tipărite la Viena şi, con­form organizatorilor, cu cel mult două săptămîni înainte de startul competiţiei, fiecare suporter îşi va primi tichetul.

12 MAI: se dau biletele fanilor Români
Spre sfîrşitul primei decade a lunii mai, cele 19.502 bilete rezer­va­te “familiei fotbalului” şi su­por­te­ri­lor români care au cîştigat la tom­bo­la vor ajunge la FRF. Din 12 mai, va începe distribuirea lor către pro­pri­e­tari, prin intermediul unei firme de cu­rierat rapid. Tichetele a­si­gură transportul gratuit pe mij­loa­cele de transport în comun din Austria şi Elveţia, nu doar în ziua me­ciului, ci şi a doua zi, pînă la ora 12:00. În funcţie de arenă, biletele au culori diferite pentru fiecare ni­vel. Organizatorii anunţă că accesul publicului pe sta­di­oane se face cu 3 ore înainte de joc.

10.724 de bilete au fost repartizate prin tragere la sorţi suporterilor “naţionalei”

17.150 de cereri s-au înregistrat pentru cele trei meciuri ale României din grupă

Vagonul “tricolor” a deraiat

Organizatorii Euro 2008 promovează la maximum evenimentul de peste 38 de zile. Ei au vopsit 16 vagoane de tren în culorile echipelor participante la turneul final. Lansarea garniturii de tren nu a fost lipsită de peripeţii. Motivul? Chiar vagonul vopsit în culorile României (foto) a deraiat de pe şine şi le-a dat fiori oamenilor care s-au ocupat de lansarea noului tren. Totul s-a încheiat însă cu bine, după ce vagonul a fost repus pe şine. Şi pe aceste trenuri, biletele de intrare la meci asigură suporterilor transportul gratuit.

S-a votat sloganul pentru autocar

“România, te iubim şi cu tine ne mîndrim!”. Acesta este sloganul “naţionalei” votat de suporteri pe site-ul euro2008.com. Cuvintele de încurajare vor fi imprimate pe autocarul echipei (foto) la Campionatul European. Pe lîngă varianta cîştigătoare, au fost propuse spre vot alte două opţiuni: “România, te iubim, campioană te dorim!” şi “România în finală, e speranţă naţională!”. Şi adversarele “tricolorilor” din faza grupelor şi-au ales deviza pentru turneul final: Olanda - “O misiune, un sentiment, împreună sîntem oranj”, Franţa - “Trăim împreună, sărbătorim împreună” şi Italia - “Cerul e întotdeauna mai albastru”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  01 Mai 2008, 00:45

cumpar bilet franta -romania va rog mult astept oferte

 •  30 Aprilie 2008, 05:05

Schimb 2 bilete categoria a 2-a EURO 2008 la meciul ROMANIA-OLANDA cu 2 bilete similare la ROMANIA-ITALIA. Biletele sunt castigate la loteria FRF. e-mail: [email protected] trivale27 gmail punct com

 •  30 Aprilie 2008, 02:26

biletele nu au fost castigate la tombola, ci au fost cumparate. cat despre pretul biletelor, le-ati pus exact invers...vai de cucurigu vostru...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează