FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

În așteptarea lui Cristiano Ronaldo! Când ar putea juca România un amical de lux cu Portugalia

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 09:00

În noiembrie, în perioada barajelor de calificare la CM 2018, România ar putea disputa două "amicale", printre variante numărându-se și Portugalia!

FRF poartă discuții cu mai multe federații pentru ca România să dispute două partide amicale la mijlocul lui noiembrie, când vor avea loc barajele pentru CM 2018. Cosmin Contra, noul selecționer, ar avea astfel ocazia să mai testeze "naționala" în perspectiva următoarei campanii de calificări, pentru Euro 2020.
Ar fi vorba despre un meci în deplasare, cu o reprezentantă din zona Golfului, și de încă unul, la București. Pentru partida de acasă, printre variante s-ar număra o posibilă întâlnire cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo, campioana continentală en titre!

Depinde de decisivul cu Elveția

Scenariul depinde însă de Portugalia, dacă lusitanii vor obține direct calificarea la CM sau vor nevoiți să intre în baraj. În această ultimă situație, amicalul ar deveni imposibil.

Deocamdată, Portugalia (21 de puncte) e pe locul doi în grupa B, în urma Elveției (24 de puncte). Are însă avantajul unui golaveraj superior (+24) față de cel al liderului grupei (+15). În următoarea rundă, Portugalia joacă în Andorra, iar Elveția acasă, cu Ungaria. Totul se va decide însă în ultima etapă, pe 10 octombrie, când cele două formații se vor întâlni în meci direct la Lisabona, iar campionii europeni au nevoie de victorie pentru a obține direct locul pentru CM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează