FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:45, TVR1, DOLCE, GSPR.RO

Încă un star al Spaniei ratează amicalul cu România » Jucătorul poate pierde și meciul Barcelona - Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 09:56

România și Spania vor juca duminică, de la ora 21:45, un amical, care se va disputa la Cluj. Ieri, spaniolii au disputat un amical cu Italia, terminat la egalitate, 1-1. Vezi aici detalii.

În echipa lui Vicente Del Bosque, Sergio Ramos a fost titular, dar a fost schimbat la pauza meciului cu Italia. În locul său a intrat Nacho. Fundașul celor de la Real Madrid a acuzat dureri la spate și nu a mai putut continua partida.

Potrivit presei din Spania, Ramos a avut dureri chiar și la antrenamentele făcute înainte de meciul cu Italia, dar a preferat să joace. În următoarele ore, medicii spanioli vor evalua starea lui Ramos, dar în principiu, Del Bosque nu îl va forța pe fundaș în amicalul cu România. 

Din cauza unei fracturi la deget, nici Sergio Busquets nu va juca în meciul România - Spania. Partida se va juca duminică, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid, poate rata și derby-ul cu Barcelona, care se va disputa sâmbătă. Partida va începe la ora 21:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1062857773757221
Ababei Danut  •  26 Martie 2016, 20:54

Ce titlu *** ! Va dati seama ce rateaza el ??? Meciul cu Romania !!!!!! Când mai prinde el asa ceva ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capitza1967
capitza1967  •  25 Martie 2016, 19:26

Avem sansa noastra in cazul in care Spania joaca sa treaca timpul si neinteresati de rezultat .

helena
helena  •  25 Martie 2016, 18:34

Sunt mai multi jucatori atat ai Madridului, cat si ai Barcelonei, care s-au dat "loviti" la meciurile amicale ale tarilor lor, doar pt a fi 100% in "el clasico"....Un clasico fara miza....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează