FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENOA

Încă un transfer senzațional pentru un jucător român U16! Claudiu Micovschi este noul jucător al echipei Genoa: "În trei ani, sînt titular în Seria A!"

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2015 15:09

Mijlocașul stînga Claudiu Micovschi, 16 ani, a semnat un contract pe 3 ani cu formația italiană Genoa. Internațional român, Micovschi este coleg de națională cu Vlad Dragomir, cel care a plecat la Arsenal Londra în această vară

"Vreau să le mulțumesc părinților că m-au sprijinit de la început și vreau ca în maximum 3 ani să fiu în echipa mare a lui Genoa, iar în primul sezon pe care îl petrec aici sper să devin golgheterul campionatului italian la nivelul meu de vîrstă. Sînt fan Real Madrid, idolul meu este Gareth Bale, îmi place stilul lui și visez să îl întîlnesc cîndva personal".

baiat

Micovschi a plecat de la Luceafărul Oradea, iar transferul a fost intermediat de Cătălin Sărmășan. Jucătorul a fost într-un stagiu de pregătire și la Arsenal, iar în Italia a mai avut negocieri și cu Torino și Chievo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
titiduru22
titiduru22  •  31 Iulie 2015, 07:17

Gata pot sa inceapa tatuajele,bairamurile si pozele deocheate pe FB !!!

pol1iasi
pol1iasi  •  30 Iulie 2015, 18:12
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 30 Iulie 2015, 16:05

"te intorci inapoi"...fii mai optimist, dacă tot te-ntorci, măcar întoarce-te..."înainte"!

Eh, vorba vine...inapoi..adica "intoarce-te in tara"...dar nah...daca tot ai vrut sa gasesti nod in papura, sa fii sanatos :)

ciuraru
ciuraru  •  30 Iulie 2015, 17:02

Judetul Bihor a produs fotbalisti buni in ultimul timp. Doar ce-mi vin acum in minte din Italia Puscas la Inter, Pop(Roma), Micovschi(Genoa)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează