FOTBAL  »  NATIONALA  »  PĂREREA UNUI FOST SELECŢIONER

Interviu eveniment în Gazeta de azi » Boloni: "Mutu n-are demnitate, Chivu, vrăjeli! Iar Tamaş, cine e Tamaş?!"

Imagine clasică pentru Grecia. Tavernă cu scaune albastre pe malul mării, tzatziki, dovlecei şi măsline pe masă.
Imagine clasică pentru Grecia. Tavernă cu scaune albastre pe malul mării, tzatziki, dovlecei şi măsline pe masă. "La taverne mă simt mai bine decît la restaurantele pretenţioase", spune Loţi sorbind lent din vinul casei, adus în ulcică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 12:16

Ajuns antrenor la PAOK pentru 50.000 de euro pe lună, Boloni renunţă la diplomaţia care l-a făcut celebru şi oferă un interviu amplu şi frontal cititorilor Gazetei Sporturilor în dialogul cu reporterul special Viorel Tudorache. Gazeta a publicat azi, în ziar şi pe iPad, prima parte a discuţiei în care fostul mare internaţional califică fără ezitare episodul Mutu - Tamaş şi retragerea lui Cristi Chivu.

Loţi, rezident  în Salonic de două luni, nu şi-a pierdut nimic din pasiune şi teatralitate, fiind în continuare atent la fotbalul de acasă. Şi lansează o polemică neaşteptată la adresa vedetelor din ”naţionala” României.

Iată cîteva dintre cele mai interesante afirmaţii ale lui Boloni:

- "La naţională nu selecţionerul e problema. Federaţia nu are un director tehnic care să fixeze direcţiile şi mijloacele de dezvoltare ale fotbalului românesc".

- "Pentru mine, Mutu şi Tamaş sînt ca oricare jucător din lot. Cine e pînă la urmă acest Tamaş? E enervant să aud că ne-am permis să ne relaxăm fiindcă jucam împotriva unei echipe mici. După teoria lui Mutu, toţi adversarii din grupele valorice superioare nouă ar trebui să iasă în baruri înaintea partidelor contra României, fiindcă sîntem în urna a 4-a? Mutu uită un lucru, că Dumnezeu i-a dat mult talent, dar şi obligaţii. Asta trebuie să înţeleagă Mutu şi să aibă demnitate, cît poate. Cînd nu mai poate, să lase locul altcuiva!"

- "Nu cunosc istoria retragerii lui Chivu, iar mie nu-mi plac retragerile. Motivul cu accidentările este inutil. Accidentări au fost şi vor mai fi, chiar şi la antrenamente. Trebuia să spună clar, nu mai vreau sau nu mai pot. Restul au fost şi sînt vrăjeli".

În Gazeta de azi, ziar şi iPad, puteţi citi integral interviul savuros şi profund realizat la Salonic cu Loţi Boloni, într-o discuţie surprizătoare purtată într-o tavernă de pe malul Mării Egee. Află ce crede despre Mircea Sandu, ce planuri are cu PAOK, cum trăieşte la Salonic.

Mîine, alte declaraţii neaşteptate ale lui Boloni, în ediţia tipărită a Gazetei si in editia de iPad!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
dan.atena
dan.atena  •  19 August 2011, 11:36

Tot respectul pentru un antrenor care spune adevarul in fata,in privinta echipei nationale si in special referire la asa ,,vedete"(MUTU,CHIVU,TAMAS)

totdd
totdd  •  18 August 2011, 15:53
Postat de amicu pe 17 August 2011, 16:57

Boloni cine e??? aaaaa gaata, mi-am amintit...omul ala ce se vrea antrenor dar nu ii iese pe nicaieri :)

haha,pustiule sa iti explic cine e boloni. prin anii '80 rapid se lupta sa scape de retrogradare. avea meci decisiv cu steaua si ii trebuia egal ca sa scape. boloni va prinde, va da gol 1 - 0...alearga ca un nebun in poarta voastra sa ia mingea. o pune la centru repede, ca sa aiba timp sa mai dea unul......acum intelegi? Boloni la descoperit pe Cristiano Ronaldo are titluri si cupe castigate ca antrenor in belgia si portugalia....asta e boloni

serevrodut
serevrodut  •  18 August 2011, 01:07
Postat de ciparian pe 17 August 2011, 23:27

vb pt stelisti. asa cum mi e rusine pt ceea ce comenteaza cate un copchil rapidist, ce nu cunoaste ca Laci merita respect, asa sa va fie si voua pt multi de-ai vostri ce vb aiurea. sunt rapidist, respect pe cine merita, de la orice echipa ar fi, deci nu generalizati, nu toti suntem tzigani, pe care si eu i-as spanzura. asa cum nici voi toti nu sunteti oi pr0aste.

Daca tot te da rusinea afara din casa cind vorbeste un copchil rapidist prostii si se COMPORTA ca un tziganus de ce nu-i scrii vreo doua rinduri taticu? Eu de fiecare data cind am prins un stelist nesimtit si cu un comportament de tzigan l-am pus la punct si l-am trimis unde trebuie imediat. Poate ar fi mai bine daca faci curatenie la tine acasa (vezi si apreciaza ca n-am scris stol sau satra). Nu zic ca restul echipelor nu au parte de suporteri descrisi mai sus dar procentul e semnificativ mai mare in cazul vostru. PS eu nu as spinzura toti tzigani ci numai aceia care se comporta ca atare. Se gasesc si printre ei oameni decenti si chiar de valoare.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează