FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACS BERCENI - STEAUA

Intră rezervele! Deşi bagă o echipă experimentală, Costel Gâlcă va avea un "11" de trei ori mai valoros ca lotul celor de la ACS Berceni

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 18:11

Steaua lui Costel Gâlcă are un parcurs foarte bun în Liga 1, însă oficialii roş-albaştrilor au anunţat că echipa are ca obiectiv cîştigarea atît a Cupei Ligii, cît şi a Cupei României. 

Chiar şi aşa, antrenorul Stelei va alinia cel mai probabil o echipă experimentală la meciul cu ACS Berceni din "şaisprezecimile" Cupei României, care va fi joi, de la 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

În primul "11" se vor găsi mai mulţi jucători care nu au prins prea des echipa la meciurile din campionat sau cupele europene.

Cum ar putea arăta Steaua cu Berceni: Cojocaru - Matei, Luchin, Filip, Toşca - Neagu, Pham - Vîlceanu, Stanciu, Pîrvulescu - Iancu

8,25 milioane de euro este valoarea acestei echipe a Stelei

2, 7 milioane de euro este valoarea lotului celor de la ACS Berceni

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Septembrie 2014, 11:34

Sa zicem ca Iancu, Stanciu si Luchin ar face cate un milion bucata cu plus sau minus ! Care e diamantul valoros , Pirvulescu sau Matei ca nu ajung deloc la alea .....8, 25 mil euro ?!

axy1
axy1  •  24 Septembrie 2014, 06:23

Pârvulescu capitan, Stanciu capitan adjunct, Iancu ajutor de cpt. adj. Foarte pertinenta propunerea d-nei injiner : Lato titular, caci de Alin Tosca mai avem nevoie sa-i dea leapsa si baietii de la Astra. Doar asa poate ca va observa onor conducerea echipei si managerul general de la Poarta Alba ca postul de fundas stânga este în mare suferinta. Fapt pozitiv : In sfârsit o echipa compusa doar din români pur sânge (Pham Van Dong, Srdjan Iosip Broz etc.) pe gustul Baciului Sef - Jijel - cel descendent în linie directa din Alexandros Makedonis (al carui tatic, Filipos, înainte de a fi rege, era neam de . . . ciobanel).

gabush86
gabush86  •  23 Septembrie 2014, 19:19
Postat de inginera pe 23 Septembrie 2014, 18:51

Mai bine ar juca cu lato, risca sa se loveasca Tosca :)

bine zis :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează