FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZVAN LUCESCU LA NAŢIONALĂ

Ioan Neculaie: "Cred că Răzvan e mai bun decît tatăl său! E cel mai bun!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2009 00:00

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a vorbit despre numirea lui Răzvan Lucescu în funcţia de selecţioner al primei reprezentative.

"Mă bucur din tot sufletul pentru că Răzvan a ajuns la acest nivel, înseamnă foarte mult pentru noi că el va merge la echipa naţională. E adevărat că nu există clauză de reziliere a contractului, dar nu se pune problema să-i punem piedici.

Dinu Gheorghe e preşedintele clubului, nu va pleca. Am fost sunat de Ionuţ Lupescu, era normal să facă asta cît timp Lucescu era sub contract cu noi. Nu face ca alţi nesimţiţi care nu au uitat acest aspect extrem de important. Puteam să nu-l las să plece, dar ce-aş fi rezolvat aşa? Oricum, Răzvan rămîne antrenorul Braşovului pînă la finalul campionatului", a spus Neculaie la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  29 Aprilie 2009, 19:17

Sa intelegem ca va face ca" ROMANIA sa STRALUCEASCA ca soarele de pe cer " ?? Parca am mai auzit noi undeva asa ceva .

 •  29 Aprilie 2009, 19:02

Nu-l mai tot laudati ca si asa nu-l prea caracterizeaza modestia !! Sunt curios sa vad primele declaratii ale lui TATICU, dar sunt sigur ca ne va spune printre altele ,ca ce buna alegere a facut FRF, ca trebuie sa-i dam credit si sa manifestam intelegere pentru ca este tanar, sa avem avem rabdare ca va ajunge un mare antrenor , ca este un profesionist desavarsit si alte chestii din astea,dar sunt sigur ca va incheia spunandu-ne ca RAZVAN va ajunge mai mare ca el !!! Cu asta ne va da gata!!

 •  29 Aprilie 2009, 18:02

Distanta Bucuresti-Brasov nu e mare, ar putea merge in paralel atat cu nationala cat si cu echipa de la Brasov, nu-i nimic imposibil!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează