FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ionuț Lupescu acuză manevra făcută de Burleanu&Co pentru a elimina concurența: "Am crezut că sunt tineri care vor să muncească, dar cu minciuni nu poți să faci treabă"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 00:37

Directorul tehnic al UEFA, Ionuț Lupescu, a comentat pentru Gazetă modificarea de către FRF a paragrafului referitor la condițiile necesare pentru a candida la șefia federației: candidații trebuie să aibă 2 ani din ultimii 5 ani cu activitate în fotbalul-asociație.

O simplă comparație între cele două texte, FIFA și FRF, indică faptul că Bucureștiul a restrâns din pix aria la spațiul intern, în timp ce FIFA, prin însăși natura ei un for planetar, nu propune nicio restricție legată de granițe sau entități fotbalistice. 

“La federaţie au interpretat cum au vrut ei paragraful din Statutul FIFA. UEFA este o entitate de fotbal-asociaţie? Evident! Și atunci?Repet, am crezut că sunt băieţi tineri, care doresc să muncească, dar cu minciuni nu poţi să faci treabă” Ionuț Lupescu, director tehnic al UEFA

Citește în Gazeta Sporturilor de astăzi: cum arată cele două pasaje, FIFA versus FRF, ce spune Lupescu despre o eventuală candidatură la președinția Federației și ce crede despre mandatul lui Christoph Daum. Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

FCSB și-a găsit dirijorul: "Am avea nevoie de mai mulți cu glezna și cu viziunea lui"

Pe cine se bazează Contra? Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, situația la Dinamo e incertă

Daum acuză: "Vor să controleze Federația"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2017, 08:50

Aici e mana lui burleanu , care desi pare un tocilar, care enerveaza cu calmul si siguranta lui, si care ne adoarme cu cuvintele frumoase care le zice. Eu nu ma iau dupa vocabularul lui elaborat ci privesc lucruriile din dedesubtul lor, ceea ce ascunde burleanu prin aceste cuvinte frumoase... daca e sa ridicam covorul, sa vedem ce se afla sub el...asa e si cu burleanu... tot astia "civilizati", "tocilari", "blanzi", "calmi", ascund multe in dedesubtul lor!! Astia sunt cei mai periculosi oamnei, care-ti vorbesc "prea" frumos....

tonyys
tonyys  •  14 Iunie 2017, 08:41

lupescu e la fel de penibil ca si burleanu,vochin et comp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează