FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Iordănescu a vorbit la plecarea spre Franța » Ce atu crede că avem

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 16:38

Jucătorii României, staff-ul și oficialii Federației Române de Fotbal au ajuns astăzi în Franța.

La plecarea de pe aeroportul Otopeni, selecționerul Anghel Iordănescu a vorbit despre turneul final din Franța și despre obiectivele României la EURO.

"Plecăm la drum cu amintirea frumoasă de la ultimul meci al echipei noastre naționale și cu acea căldură cu care suporterii naționalei și-au luat la revedere de la noi. Pentru noi acea seară și acea atmosferă deosebită înseamnă enorm de mult. Ne ambiționează.

Suntem încrezători în posibilitățile noastre. Chiar dacă nu avem vedete, avem un grup unit, care-și dorește performanță. Sper ca jucătorii noştri să demonstreze că pot obține această performanță.

Dacă am înteles bine, la ultima conferință de presă jucătorii au anunțat că doresc să îi scoată pe români în strada. E clar că românii vor ieși în stradă dacă vom face jocuri bune și vom obține rezultate la EURO. Sper ca băieții să se țină de promisiune și suporterii să aibă motive de fericire", a spus Iordănescu la DigiSport.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Meciurile României:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iunie 2016, 19:48

da ma, tavica ...ai dreptate intr o mana ...cu tot ai dreptate ...mai putin cu injuratul C.S. Universitatea Craiova ...da sa mi spui peste o luna ,un anotimp ,un an ...ce idee constructiva ai avut tu pe gsp de ma critici pe mine ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iunie 2016, 19:44

...sunt fanul CSU si numai CSU indiferent de rezultatele echipei ...m am nascut cu Universitatea Craiova si o sa mor cu Universitatea Craiova ...ca retrogradam ...sau castigam campionatul mereu o voi iubi ...te injur pe tine cu Hagi si cu Halep da nu CSU ...

dumitavi
dumitavi  •  05 Iunie 2016, 16:26
Postat de ovidiu_3003 pe 05 Iunie 2016, 18:57

...ba sunt romani si au o exprimare mult mai buna ca a ta ...scuza ma nu m am putut abtine ...toti dar absolut toti redactorii gsp s au bucurat de calificare ...pentru egalul cu Congo ...pentru infrangerea cu Ucraina ,adica gafele lui kikirichi ...n au putut sa se bucure ...si e ceva normal ei vor mai mult de la echipa ...nu sa fim ciuca batailor in Franta ca in 1996 ...mai stii ce am facut in 1996 cu mediocru Hagi in echipa pe care toti il vedeti rege ?

Esti un chibitz si asta se vede. Frustrat, lipsit de identitate, slabutz in exprimare si subiectiv 100%. Iti sustii echipa la victorii si te identifici cu ea pana la ultima fibra, iar la infrangeri injuri tot ce misca, de la CSU la Nationala, de la Hagi pan' la Halep. Reprezinti imaginea perfecta a chibitzului roman, lipsit de ocupatie si preocupari, care sta toata ziua pe GSP sau Prosport si injura tot ce misca, se pricepe la toate dar nu reuseste sa exprime o singura idee constructiva. Pacat de tine, ai putea mai mult... La revedere si poti sa-i dai drumul la injuraturi. Cu putin noroc, le voi vedea peste vreo luna cand voi reintra pe aici :)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează