FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu mizează pe Astra » Selecționerul a convocat mai mulți jucători de la giurgiuveni decît de la Steaua » Dinamo are un fotbalist

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 13:47

Anghel Iordănescu s-a decis în mare care sînt jucătorii pe care îi va lua la națională pentru dubla cu Finlanda și Insulele Feroe.

Liderul Ligii 1 are cei mai mulți jucători convocați. Budescu, Alibec, Găman și Silviu Lung Jr. vor face parte din lotul pe care selecționerul îl va avea la dispoziție, anunță Digisport.

În schimb, Steaua, care a terminat turul de campionat pe locul secund, are doar trei jucători la prima reprezentativă: Paul Papp, Adi Popa și Chipciu.

De la Dinamo doar Steliano Filip a fost convocat de selecționer.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Octombrie 2015, 05:56
Postat de 6.6.6 pe 04 Octombrie 2015, 16:27

savedem daca fcsb termina campionatul in liga 1. teoretic ar trebui retrogradata.

Erată: ”Sa vedem daca FC Steaua București termină campionatul tot pe locul 1. Teoretic, dar și practic, altceva e imposibil .”

clona.mea
clona.mea  •  04 Octombrie 2015, 21:10
Postat de khal_37 pe 04 Octombrie 2015, 16:40

Teoretic prin prisma noului sistem neocomunist de la putere pe care-l deservesti ca un catel umil. Practic fcdb, echipa sistemului ar trebui desfiintata si la fel si fcrb si ascfag. Tu esti doar o sluguta platita care loveste in ce iubesc suporterii de fotbal din Romania cel mai mult si anumke FC Steaua Bucuresti. Steaua nu este a mapn-ului, degeaba generalul izmanar oprea moare sa o aiba, Steaua este proprietatea lui Gigi Becali, ca ne convine sau nu. Iar tie nu-ti ramane altceva mai bun de facut decat sa dai din gura a proasta toata ziua si sa citezi din fituica cu directivele pe care le-ai primit sa le executi, mai bine zis latri degeaba.

Khal, o intrebare am la tine. Sunt suporterul unei echipe desfiintate asa ca nu ca sa te jignesc pun intrebarea. Tu esti sigur ca MAPN, la cedarea Echipei catre asociatia sportiva ce apoi a fost cumparata sau preluata de Gigi Becali nu a pus clauze? Detaliez: ar putea exista o clauza de moralitate prin care sa se rupa automat contractul de cesiune daca noii conducatori sau patroni prin faptele lor aduc prejudicii imaginii armatei romane? Prea a izbucnit brusc conflictul asta tocmai cind Gigi a fost condamnat si... imi pun intrebari. Unii dintre cei ce posteaza aici au legaturi cu Steaua (lui Gigi) si ar putea clarifica acest aspect. Multumesc si o seara super.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Octombrie 2015, 18:49

Papp, rezerva lui Rapa merita convocat la Nationala........

Vezi toate comentariile (31)
Comentează