FOTBAL  »  NATIONALA  »  CUPELE EUROPENE

Ironiile lui Daum l-au iritat pe Reghe: "Ar trebui să ne rugăm pentru meciurile pe care le joacă naționala"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 14:19

Laurențiu Reghecampf a fost deranjat de faptul că selecționerul Christoph Daum a lăsat să se înțeleagă că Steaua și Astra sunt victime sigure în confruntările din Europa League.

Reghe susține că meciurile naționalei cu Armenia și Kazahstan sunt decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018, mai ales după ce România a obținut doar un egal (1-1) pe teren propriu contra Muntenegrului, în prima partidă din campania de calificare.

"Cred că ar trebui să ne rugăm pentru ambele meciuri pe care le va juca naționala, pentru că sunt mai importante decât meciurile noastre.

Noi și Astra am reușit ceva pentru fotbalul românesc, prin calificarea în grupele Europa League, îi rugăm și pe dânșii să facă acest lucru. Să ne lase în pace", a replicat antrenorul Stelei.

Steaua va juca pe teren propriu împotriva lui Villarreal mâine, de la ora 20:00, într-un meci transmis în direct pe Pro TV și Dolce Sport, în timp ce Astra întâlnește AS Roma pe Olimpico, de la ora 22:05. Partida dintre Astra și AS Roma va fi în direct pe Dolce Sport, iar ambele confruntări pot fi urmărite liveTEXT pe GSP.RO. 

"Ce șanse au Astra cu Roma și Steaua cu Villarreal? Am început deja să mă rog! Rămâne doar să ne rugăm." Christoph Daum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  28 Septembrie 2016, 17:23

mai bine te ai ruga sa nu mai deschida gura nevasta ta si sa ti dea dumnezeu mai multa smerenie

observator_federal
observator_federal  •  28 Septembrie 2016, 16:59

Situatia Nationalei l-ar fi ingrijorat mai putin pe Reghe, daca nu rata Nicusor penalty-ul din min. 95 (cum sa ratezi o ultima sansa, providentiala, un bonus de care atarna victoria echipei nationale, in minutul de prelungire extra-time...in fine).

699077510215282
Tudor Chirea  •  28 Septembrie 2016, 16:54

Sa-i spuna cineva astuia ca nici in 2 000 de ani nu va ajunge la glezna neamtului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează