FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Ivan s-a destăinuit după ratarea incredibilă din meciul cu Chile: "Am vrut să-i umilesc la acea fază"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 23:25

Andrei Ivan (20 de ani) a explicat de ce n-a marcat la ocazia monumentală avută în minutul 78 a meciului amical câștigat împotriva statului Chile, scor 3-2.

Atacantul lui CSU a primit o pasă extraordinară pe culoar de la Stanciu, a intrat în careu, l-a driblat pe Roco, care venea din spate, apoi a încercat să trimită un lob peste portarul Herrera care ieșise din poartă, însă în cele din urmă chilienii au scăpat fără gol primit.

"Am vrut să-i umilesc pe chilieni la faza aia, să le dau scăriță! Ar fi fost un gol foarte important pentru mine și pentru echipa națională, mai ales împotriva unui asemenea adversar. Îmi pare rău că am ratat, dar știți cum sunt eu că mereu încerc execuții mai speciale", a declarat Andrei Ivan.

"Sunt mândru de ceea ce am văzut astăzi. Mă bucur pentru jucătorii tineri. Merităm să ne calificăm la Campionatul Mondial, dar această campanie e compromisă. Sper să jucăm în continuare așa. Am arătat ca o echipă mare astăzi. Trebuia să riscăm puțin și cu Polonia, așa cum am făcut-o astăzi în repriza a doua. Mă bucur pentru Hanca, pentru Băluță, pentru Grozav" Gabriel Torje la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
alex_1973
alex_1973  •  14 Iunie 2017, 17:41

Singurul umilit ai fost tu.Dacă erai mare jucător o dădeai în ate.Nu încerca să ți ascunzi neputință cu prostia.De aceea nu ai fost transferat de nimeni.dar tu visezi la cai verzi pe pereti.

102936863652797
Iosif Maricel  •  14 Iunie 2017, 12:11
Postat de redshow pe 14 Iunie 2017, 06:43

Ce prostălău

te referi la noi iosifi fcsbisti ? , nu te contrazic hei hei hei

mountytoma
mountytoma  •  14 Iunie 2017, 12:14

nu ivane, nu ai vrut sa ii umilesti! ai vrut sa ne arati cat de prost esti! si ai reusit cu prisosinta! umilesti adversarul cand castigi meciul cu cel putin 5 goluri diferenta, nu altfel!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close