FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Judecătoria Sectorului 2 a luat decizia în cazul contestației selecționerului Christoph Daum

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 20:30

Luni s-a judecat cazul contestației depuse de Florin Prunea privind legalitatea ședinței Comitetului Executiv în care Christoph Daum a fost validat în funcția de selecționer al României.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 ar fi ajuns la concluzia că această contestație e neîntemeiată și că ședința s-a derulat în condiții legale, anunță Ziare.com. Astfel, FRF a câștigat procesul cu Florin Prunea.

Membru în Comitetul Executiv, Florin Prunea a acuzat la vremea respectivă că ședința nu ar fi întrunit cvorumul necesar (8 persoane cu drept de vot) și astfel Daum nu ar fi trebuit să fie numit oficial selecționer.

Atunci, din cei 8 membri ai Comitetului Executiv, unul dintre ei, Auraș Brașoveanu, avea o condamnare definitivă, și nu ar fi avut drept de vot, susținea Prunea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
chromophobia
chromophobia  •  06 Decembrie 2016, 08:46

Pe mine ma enerveaza si actuala conducere a FRF dar mai mult ma enerveaza acest Prunea.Saracul,vrea cat mai multi bani si nu are de unde sa-i ia

1294640487233808
Bogdan Mitut  •  05 Decembrie 2016, 23:27

Din ciclul "vrabia malai viseaza" si "pasarea pe limba ei piere" sau hai sa mai facem ceva de plictiseala.

iulian1952
iulian1952  •  05 Decembrie 2016, 22:22

***' ASTA ISI DA SEAMA CIT E DE P'R'O'S'T . SI ASA ERAM DE RIS , NU IN EUROPE , CI , IN TOATA LUMEA . SA-I DEA CINEVA CU UN PAR IN CAP , POATE ASA ISI VA REVENI SAU DATIL JOS PE GINO . EL TULBURA APELE .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează