FOTBAL  »  NATIONALA  »  CALCULE

Jurnaliştii batavi susţin că vedetele portocaliilor se vor proteja în ultimele două meciuri: "Voi, românii, credeţi că Robben îşi va rupe picioarele în Turcia?"

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 23:24

Deja calificaţi la Mondial, Robben (Bayern) şi Van Persie (Man. United) se vor gîndi şi la meciurile din Champions League. Un motiv de speranţă însă: Van Gaal, selecţionerul ambiţios, care nu vrea să piardă statutul de cap de serie la tragerea la sorţi a Mondialului


Olandezii sînt la Mondial, şi-au rezervat deja, pentru vara lui 2014, camerele de hotel la Ipanema, Rio de Janeiro. Mai sînt ei conectaţi la preliminarii? Vor juca la maximum în octombrie şi contra maghiarilor, la Amsterdam, şi în infernul de pe Sukru Saracoglu din Istanbul?

"Van Gaal va menaja o parte dintre titulari, inclusiv Robben şi Van Persie, la unul dintre cele două meciuri. Simt că o va face contra Ungariei, un adversar mai uşor"
Geert Langendorff, jurnalist olandez

"Van Gaal vrea performanţă"
Auke Kok, faimos ziarist şi scriitor batav, nu ne ia toate iluziile. "Van Gaal e un tip ambiţios, vrea victorii, vrea glorie. Şi să creeze o echipă cu care să facă performanţă în Brazilia, anul viitor. Mai mult. Nu ar risca să piardă statutul de favorit la tragerea la sorţi pentru Mondial cu eşecuri în faţa Ungariei şi Turciei".

"Ne-am calificat, dar rolul nostru în grupă continuă pînă la final. Lumea e cu ochii pe noi, trebuie să cîştigăm şi cu Ungaria, şi cu Turcia"
Louis van Gaal, selecţioner Olanda

Avertismentul
Numai că tot jurnalistul de la Het Parool avertizează că starurile portocalii s-ar putea menaja: "Voi, românii, credeţi că Robben şi Van Persie îşi vor rupe picioarele în acest final de preliminarii? Ştiind că au de jucat partide dificile la Bayern şi Man. United? Probabil că, o dată calificaţi la Mondial, se vor gîndi şi la Champions League".

"Doar Robben, Van Persie şi Strootman au locurile de titular asigurate la «naţionala» Olandei. Restul se vor lupta ca să joace în Brazilia. Iată un detaliu ce poate ajuta România"
Auke Kok, jurnalist olandez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (147)
plischi
plischi  •  12 Octombrie 2013, 06:19

credeati ca numai la noi sunt jurnalisti straini de situatie?!

lumpy666
lumpy666  •  24 Septembrie 2013, 02:49
Postat de microbuzulbotosani pe 12 Septembrie 2013, 20:57

defilam cu ungaria la mondiale.a aparut fifa 15?vreau sa cumpar versiunea in care romania castiga campionatul,iar steaua ajunge in primavara champions league.

A-SI MAI PREFERA IN "ACEL AN COMPETITIONAL SA AVEM 2 ECHIPE IN GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE: ECHIPA NR 2 AR FI DINAMO BUCURESTI IAR EI DIN CAUZA UNUI GHINION NENOROCIT GEN UN GOL INCASAT IN MIN 90 AR PRINDE PRIMAVARA EUROPEANA "DOAR IN EUROPA LEAGUE"ASA CRED CA E 100% COOL COMENTARUL....!!!!" -SE VEDE RIO PT PITI SI GASCA DIRECT DE LA TV...!!!!!!!!!!

vl1717
vl1717  •  13 Septembrie 2013, 11:21

le-o da olanda si cu rezervere,dar nu acela va fi meciul decisiv...turcia va face egal in estonia si discutia se opreste aici!!!noi trebuie sa vorbim de baraj sa avem umpic de noroc si sa avem un adversar cu care sa ne putem bate pt Rio!

Vezi toate comentariile (147)
Comentează