FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Jurnaliştii de la Nemzeti Sport au făcut analiza lotului nostru: ”Am scăpat de locul 10 din Turcia şi am dat de Europa League”

Keșeru (alături de Enache) traversează cel mai bun moment al carierei
Keșeru (alături de Enache) traversează cel mai bun moment al carierei

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 22:18

Maghiarii au stabilit care sînt punctele forte ale "tricolorilor" şi de ce ar trebui să se teamă la Bucureşti.

Presa maghiară s-a arătat îngrijorată de lista jucătorilor convocaţi de Victor Piţurcă pentru partida de sîmbătă şi îl avertizează Pal Dardai de schimbările făcute de selecţionerul român.

Dacă au răsuflat uşuraţi după eliminarea lui Marica de la Atena, jurnaliştii de la Nemzeti Sport au descoperit "ameninţarea" care îi va lua locul: "Faptul că Marica nu va evolua împotriva Ungariei nu ar trebui să ne bucure deloc. Piţurcă se va baza, cel mai probabil, pe atacantul Stelei, Claudiu Keşeru, care trece printr-o formă de excepţie: 10 goluri în tot atîtea partide a marcat românul pentru echipa de club. Dacă ne era frică de un jucător de la o echipă din Turcia aflată pe locul 10, acum trebuie să ţinem piept unui fotbalist de Europea League", au explicat maghiarii.

"Piţurcă e plin de surprize!"
Încă o problemă ar fi reprezentată de convocările pe care maghiarii le consideră "surprize" neplăcute: "Deşi nu s-au numărat pînă acum printre preferaţii lui Piţurcă, alţi doi jucători stelişti, Sînmărtean şi Latovlevici, sînt pe lista tehnicianului. Aceştia au reuşit să înscrie în ultima etapă din campionat, împotriva Oţelului, scor 3-0, semn că se vor afla într-o formă bună, cel puţin din punct de vedere moral", a scris Nemzeti.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:30
Postat de reddog pe 07 Octombrie 2014, 19:57

Pe spanacul ala de Latovlevici ar trebui sa-l invete Pitzurca sa nu-si mai traga chilotii pina-n cap dupa ce da un gol ca e penibil rau de tot..Doamne ce tzaran!!

taran, netaran, nu e altul mai bun, in acest moment. mie imi place de acest fundas, sunt partizanul lui de multa vreme, chiar impotriva opiniilor multor stelisti (si de aici, si din viata reala, amici ai mei).

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:28

pai, au bulit-o, maghiarii, asta e clar. asta da, e lot luat pe valoarea de moment, pentru prima data dupa vreo... 20 de ani, in tara asta..

reddog
reddog  •  07 Octombrie 2014, 19:57

Pe spanacul ala de Latovlevici ar trebui sa-l invete Pitzurca sa nu-si mai traga chilotii pina-n cap dupa ce da un gol ca e penibil rau de tot..Doamne ce tzaran!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează