FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZBOI ELECTORAL LA FRF

Kassai: "Iacov a falimentat un club şi acum vrea să preia o asociaţie de cluburi"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a răspuns acid acuzaţiilor lansate la adresa actualei conduceri a Federaţiei de către Constantin Iacov şi consideră afirmaţiile acestuia doar unele de propagandă electorală.

"Declaraţiile lui Iacov au iz electoral, sînt ale unui om care a falimentat un club, iar acum vrea să conducă o asociaţie de cluburi. Nici nu merită să comentez ce a spus! Sîntem în al 4-lea an cînd derulăm proiecte în teritoriu, nu ne aflăm la Cluj pentru a face campanie electorală", a spus Kassai.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
 •  11 Ianuarie 2010, 23:14

sterge-te la gura, ba Kaskai...cand vorbesti...voi at faliment tot fotbalul romanesc...

 •  11 Ianuarie 2010, 20:48

S-a gasit si kassai sa vorbeasca. Iacov a falimentat un club, dar tu ai furat un palmares, o istorie, o legenda...locul tau este la puscarie, la fel ca si a lui sandu...nu le mai dati prilejul unor personaje infecte, cum sunt sandu, dragomir sau kassai sa vorbeasca, dupa cate magarii au facut...incredibil cat tupeu au indivizii astia..suntem satui de voi...

 •  11 Ianuarie 2010, 19:38

are dreptate mafiotul de kassai

Vezi toate comentariile (8)
Comentează