FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONCLUZII

La final de an, Răzvan Lucescu dă iar vina pe arbitraj pentru eşecurile "naţionalei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Selecţionata condusă de Răzvan Lucescu a avut un parcurs dezastruos în 2010: din cele nouă partide disputate, "tricolorii" au obţinut o singură victorie, au remizat de trei ori şi au fost învinşi în celelalte cinci.

Răzvan Lucescu (41 de ani) şi-a spus punctul de vedere într-un interviu acordat TVR, dînd din nou vina pe erorile de arbitraj.

"O spun foarte deschis, cu orice risc, echipa asta ar fi meritat mult mai mult. Am fost foarte tare dezavantajati, am facut si noi erori, dar greselile decisive de arbitraj au contat", a comentat Lucescu Jr.

Apoi a continuat: "Alta era imaginea noastra azi si starea de spirit, daca nu se petreceau aceste lucruri. Am fost supus si eu unor critici vehemente, dar asta ne ajuta si ne uneste ca echipa".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
10geo
10geo  •  30 Decembrie 2010, 00:06

sunt satul de replica asta. s-a incheiat cel mai prost an al nationalei din ultimele decenii si el doar atat are de spus. el saracul are valoare dar nu poate sa o arate din cauza arbitrilor. bleah!

rpancone
rpancone  •  29 Decembrie 2010, 23:25

lucescule vino inpoi sa lom titlu si sa rupem ieuropa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close