FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23 - ITALIA U23, MIERCURI, ORA 14:00

Laszlo Sepsi: "Putem învăţa foarte multe din înfrîngerea cu Israel"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Jucătorul formaţiei Poli Timişoara Laszlo Sepsi e de părere că nu trebuie făcută o tragedie din înfrîngerea naţionalei în meciul cu Israel. Sepsi sper ca România să aducă din nou lumea la stadion prin atitudine şi dăruire.

"Această convocare reprezintă o şansă de a ne cunoaşte mai bine. Pentru grupa de calificare la Euro 2012 trebuie să credem în noi mai ales şi să încercăm să aducem lumea de partea noastră. Putem învăţa foarte multe din înfrîngerea cu Israel. Nu a fost un meci atît de slab. Normal că nu e plăcut cînd te bate Israelul, dar nu cred că mai există echipe slabe. Au fost şi lucruri bune, atitudinea noastră, am alergat mult, ne-am dăruit", a spus Sepsi în cadrul unei conferinţe de presă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
 •  08 Martie 2010, 17:40

N-ar fi mai bine sa invatati la antrenamente cum sa loviti mingia decat din infrangeri nationale ? Loazelor !

 •  08 Martie 2010, 16:17

ce aveti de invatat????dupa cate infrangeri am avut, credeam ca ati invatat ceva.asa spuneti dupa fiecare infrangere....

 •  08 Martie 2010, 14:43
Postat de pe 08 Martie 2010, 13:54

:))..da, foarte tare. Ce-mi plac astia care spun dupa meci ca data viitoare vom juca mai bine, ca infrangerea ne-a adus cu picioarele pe pamant..ca nu stiu ce am invatat...In afara de vorbe, restul este zero barat! :)) Ma rog, speranta moare ultima...dar pana la urma moare si ea.

Invatati sa pierdeti si cu Feroe, cu Malta, cu San Marino....De invins nu cred ca aveti cu cine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează