FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

Laude de la Piţi, felicitări din Anglia » Tamaş a confirmat ca fundaş dreapta la Istanbul

Tamaş s-a descurcat perfect în duelurile cu Arda Turan.
Tamaş s-a descurcat perfect în duelurile cu Arda Turan.

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 21:18

Selecţionerul îl va folosi, cel mai probabil, pe acelaşi post şi marţi, cu Olanda, în vreme ce Steve Clark, antrenorul său de la club, i-a transmis: "Ai fost extraordinar! Am încredere în tine!"

Grozav şi Pintilii au fost eroii golului cu care România a învins, Goian a securizat apărarea, dar cel mai lăudat dintre "tricolori" după partida de vineri seară a fost Gabriel Tamaş! Fundaşul de 29 de ani a cules cele mai multe aprecieri, mai ales că a evoluat într-o poziţie relativ neobişnuită pentru el, aceea de fundaş dreapta. Şi l-a blocat perfect pe Arda Turan, adversarul său direct! Cam ce se aşteaptă şi marţi, contra Olandei, unde Gabi are sută la sută credit din partea lui Piţurcă în echipa de start.

Sute de SMS-uri şi aşteptări cu Olanda
Selecţionerul l-a felicitat în particular, dar şi la conferinţa de presă. I s-a luminat faţa cînd a vorbit de braşovean: "Vreau să-l remarc pe Tamaş, a făcut un joc foarte, foarte bun! Am să-l folosesc şi de-acum încolo ca fundaş dreapta. Sper să-l fi văzut şi antrenorul lui West Bromwich, să-l joace şi mai mult la club!".

Şi parcă a avut o premoniţie! Steve Clarke l-a sunat pe Tamaş chiar în noaptea de vineri şi l-a felicitat: "Te-am urmărit, ai fost extraordinar! Bravo! Ai grijă de tine şi să joci bine şi cu Olanda! Am încredere în tine".

Clarke este cel care l-a folosit pe Gabi fundaş dreapta în ultimele două meciuri ale lui WBA şi are de gînd să continue în acea poziţie cu românul. Jucătorul a primt sute de SMS-uri de felicitare vineri şi sîmbătă, însă a evitat să fie euforic.

"Fotbalul îţi dă şi momente frumoase, ca acum, dar şi urîte, ca atunci cînd pierzi. Ştiu cum e. Mă gîndesc şi mă antrenez doar pentru meciul cu Olanda şi atît", s-a confesat apărătorul prietenilor.

8 goluri şi 6 assisturi a reuşit în 15 partide din acest sezon olandezul Jeremain Lens, adversarul direct al lui Tamaş în partida marţi, cu Olanda

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (8)
laurentiu972
laurentiu972  •  14 Octombrie 2012, 13:58

Hai Tamas! Tine-o tot asa!

playmaker
playmaker  •  14 Octombrie 2012, 13:27

Atata tamtam cu Grozav zici ca are 30 de goluri pe sezon si baga spaima in orice aparare; si un jucator de divizia D poate sa prinda un sut si sa dea gol si Barcelonei, dar nu inseamna nimic, nu inseamna ca e un jucator de mare valoare sau de valoare. Jocul lui in afara golului e unul modest in cel mai bun caz, numai avem la ora asta nici un jucator ofensiv de mare valoare, avem doar mijlocasi ofensivi din care sare mingea ca din gard si atancanti care au 7-8-9 goluri pe sezon in campionatele in care joaca. Am jucat pana aucm cu 2 echipe de amatori si cu o Turcie care a prins unul din cele mai slabe meciuri ale lor jucand undeva la 50% din potential in cel mai bun caz.

magus1349
magus1349  •  14 Octombrie 2012, 11:27
Postat de soarerodion pe 14 Octombrie 2012, 10:57

prea mult tam tam cu Grozav infara de gol mie nu mi-a placut de el daca rata de akolo

Da' n-a ratat ! De "akolo" .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează