FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Laurenţiu Reghecampf nu vine la naţională! A făcut portretul viitorului selecţioner

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 20:35

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal, a explicat cum ar trebui să fie viitorul selecţioner al României, după ce Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF şi a semnat cu Al Ittihad.

"Piţurcă a analizat foarte bine contractul pe care l-a semnat. Eu nu plec de aici, am un contract pe care trebuie să-l respect. Cînd eram la Steaua îmi doream să antrenez naţionala, mai ales că erau foarte mulţi jucători de-ai Stelei la prima reprezentativă.

Un antrenor român cred că ar fi cel mai bun. Nu cred că ne trebuie un străin, uitaţi-vă ce se întîmplă în Grecia. Şi un antrenor tînăr ar face faţă la echipa naţională a României. Jocul naţionalei se poate schimba cu un alt selecţioner. Echipa naţională are un grup formidabil, cu jucători foarte buni, care pe viitor vor ajunge la echipe foarte mari", a spus Reghecampf la Digisport.

Citeşte şi: Top 5 momente din al treilea mandat al lui Victor Piţurcă + Meciuri memorabile şi partide pe care am vrea să le uităm

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
goghe
goghe  •  17 Octombrie 2014, 12:21
Postat de secundul pe 16 Octombrie 2014, 23:47

Un antrenor bun vede potential in ei! El i-a promovat pe la Tottenham, Southhampton, Fiorentina si in alte parti pe bani multi. E optimist pentru ca cunoaste materialul. Altfel daca materialul ar fi slab, ar spune nu exista.

Ce a promovat ma Reghe al tau??? Aia au fost vanduti nu promovati! Marele Reghe a castigat fix 2 meciuri mai importante - atit!

marianmereuta
marianmereuta  •  17 Octombrie 2014, 07:09
Postat de un_alt_roman pe 17 Octombrie 2014, 01:54

E bun antrenor dar Steaua ar fi castigat ultimele doua campionate cu oricare alt antrenor la cat de praf au fost celelalte echipe. Ce facem acum acum inlocuim clanul Becali cu Regecampf? Doar in Romania se poate asa ceva, inclocuim o mafie cu alta. Pleaca PDL vine PSD. Bravo romani! :(

E adevarat ca daca vine reghe vor fi interese la mijloc cu vanzarile de jucatori;)

navzar_t
navzar_t  •  17 Octombrie 2014, 03:32

Auzi... jucatori foarte buni care vor ajunge la echipe mari... vesnice sperante, aruncati dintr-un campionat in altul, intorsi cu coada intre picioare... echipa noastra nationala e doar o taraba de export cu produse expirate sau de calitate slaba. Ce-i drept urmatorul antrenor va trebui sa-i faca pe ei sa creada ca sunt fotbalisti si atunci poate vom vedea ceva. PS: Poate va veni unul care sa observe ca locul lui Tanase nu e in fotbal

Vezi toate comentariile (10)
Comentează