FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CE 2012

Lazio vine după Săpunaru » Salariu un milion

Articol de , - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 22:39

Fundaşul lui Porto va fi monitorizat în Giuleşti de team-managerul ”biancocelestilor”, Igli Tare. Italienii îi oferă dublu faţă de cît cîştigă la Porto şi pun la bătaie 7 milioane să-l transfere din vară

Cristi Săpunaru este la mare căutare după ce în sezonul 2010-2011 a cucerit nici mai mult, nici mai puţin decît patru trofee cu FC Porto: Supercupa Portugaliei, campionatul, Europa League şi Cupa Portugaliei. Fundaşul dreapta de 27 de ani ar putea face saltul din stagiunea viitoare în Serie A. Lazio se interesează insistent de "tricolor", cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind faptul că team-managerul "biancocelestilor", Igli Tare, vine special la meciul cu Bosnia pentru a se convinge de utilitatea transferului.

Echipa la care evoluează şi Ştefan Radu este în căutarea unui înlocuitor pentru elveţianul Stephan Lichtsteiner şi este dispusă să-i ofere 7 milioane de euro lui Porto, plus un salariu anual de un milion lui Săpunaru, dublu faţă de cît are "tricolorul" la campioana Portugaliei.

Apropiaţii fotbalistului susţin că FC Porto nu-i va da niciodată drumul apărătorului român sub 15 milioane de euro, în condiţiile în care Săpunaru se află sub contract pînă în 2013 şi are fixată o clauză de reziliere de 25 de milioane! Totuşi, lazialii speră să ajungă la un numitor comun.

Alţi 13 vizaţi de transferuri
Nu doar Săpunaru va fi monitorizat vineri în vederea unui posibil transfer în această vară. Lotul pentru Bosnia este plin de "tricolori" care sînt în căutare de destinaţii noi: Mutu, Marica, Tamaş, Raţ, Torje, Râpă, Alexe, Pantilimon, Bourceanu, Surdu, Alexa, Zicu, Oros.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
blaustein
blaustein  •  31 Mai 2011, 11:03

Oricum Porto va pierde cativa jucatori de baza in vara asta, inevitabil. Insa mi-as dori sa se intample asta dupa Super Cupa Europei. Sunt curios daca in actuala formula poate face fata Barcelonei. Daca pierde insa vedetele va fi doar inca un trofeu in palmaresul catalanilor. O alta echipa care se lauda ca joaca precum Barcelona a pierdut 5-1/0-1 dar Porto a castigat E.L. de o maniera mult mai clara.

dan
dan  •  31 Mai 2011, 10:23

Cine??? Oros?

osamafzr
osamafzr  •  31 Mai 2011, 09:25

7 milioane e o suma mica...sincer Sapunaru e considerat jucator de baza la Porto , echipa care domina campionatul Portugaliei si care an de an urca in Uefa cat mai sus , ba chiar a si castigat-o ! Nici 25 de mil nu face , cat e clauza, dar vreo 12-15 tot le face.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează